• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug

04.12.2023

23:11

Obradović pred Partizan: Sva gostovanja u Evroligi dobijaju se odbranom

Beta

Košarka

Obradović pred Partizan: Sva gostovanja u Evroligi dobijaju se odbranom

Podeli vest

Košarkaši Partizana dočekaće u utorak od 20.30 ekipu Monaka.

Trener košarkaša Monaka Saša Obradović izjavio je da očekuje energetski veoma zahtevnu utakmicu protiv Partizana u 12. kolu Evrolige.

- Imaćemo veoma napornu i tešku nedelju. Partizan ima prednost, jer igra pred svojim navijačima, koji će reagovati na svaku akciju. Ovo će biti energetski veoma zahtevna utakmica. Partizan je u odnosu na prošlu sezonu potpisao nove igrače, a sada može da računa i na Kevina Pantera, koji se oporavio od povrede. Pobede u finišu protiv Fenerbahčea i Panatinaikosa su im ulile mnogo samopouzdanja - rekao je Obradović, prenosi zvanični sajt kluba. 

Košarkaš Monaka Metju Strazel podseća da je njegov tim prošle sezone izgubio od Partizana.

- Tamo je sjajna atmosfera, koju naš trener dobro poznaje. Očekujem meč visokog intenziteta, pošto želimo pobedu u gostima. Sva gostovanja u Evroligi dobijaju se odbranom. Moraćemo da kontrolišemo tempo utakmice ako želimo pobedu - dodao je Strazel.

"Kneževi" će u 13. kolu Evrolige osmog decembra gostovati ekipi Žalgirisa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija