• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2023

22:30

Biće čudno igrati protiv njih! Vildoza pred Zvezdu... Nije mu svejedno!

Starsportphoto

Košarka

Biće čudno igrati protiv njih! Vildoza pred Zvezdu... Nije mu svejedno!

Podeli vest

Jedan od miljenika navijača Crvene zvezde iz prethodne sezone jeste Argentinac Luka Vildoza.

Tokom letnjeg prelaznog roka Vildoza je napustio Zvezdu i potpisao trogodišnji ugovor sa Panatinaikosom, pa ova priča nije dugo potrajala, međutim argentinski košarkaš, za "Sport klub" kaže da se i dalje seća svih lepih stvari koje je doživeo u tom periodu u crveno-belom dresu.

- Biće teška utakmica, pobedili su u prethodnom meču u kojem je Teodosić odigrao sjajno, imaju veoma dobre igrače – Nedovića, Luku Mitrovića, u dobroj formi su, moramo da budemo svesni toga, i da igramo svoju igru. To su moji saigrači od prošle sezone, čudno je igrati protiv njih, znam kako igraju, šta žele, kako se ponašaju na terenu, biće lepo videti ih i popričati malo o ovoj sezoni.

Na pitanje koje je njegovo najdraže sećanje na vreme provedeno u Beogradu, Vildosa je rekao:

-Sve čega se sećam je zaista lepo, osim poraza od Partizana u finalu, ali jedno od najdražih sećanja je kada su navijači počeli da skandiraju ‘Argentina’ protiv Žalgirisa. Gledao sam u sve te zastave, a čak i sada kada gledam te snimke na YouTube, naježim se. Osećam da sam voljen tamo, što je lepo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija