• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2024

16:47

Problem u svlačionici velikana... Obradović suspendovao igrača!

Starsportphoto©

Košarka

Problem u svlačionici velikana... Obradović suspendovao igrača!

Podeli vest

Eli Okobo se sukobio sa saigračem i u narednom periodu biće van sastava.

Da je pre svega timski sport, a potom igra individualnih kvaliteta potvrđuju okolnosti u Monaku. Saša Obradović ima jedan od poimence najmoćnijih rostera u istoriji Evrolige, ali srpski trener sve teže uspeva da se izbori sa egom svojih igrača.

Opštepoznati su Obradovićevi sukobi sa Majkom Džejmsom, a sada probleme u svlačionici Monaka pravi i Eli Okobo. Kako prenose francuski mediji tamošnji reprezentativac suspendovan je nakon sukoba sa jednim saigračem. 

Detalji o događaju sa treninga Monaka nisu poznati, ali se zna da će Okobo zbog kršenja klupskog pravilnika biti van sastava u narednom periodu. Francuski reprezentativac ove sezone je jedan od najboljih u taboru "kneževa" uz prosek od 10 poena, 2,7 skokova i 3,2 asistencije. 

Foto: Starsportphoto©

 

Utisak je da je Okobo "skrenuo" nakon grešaka koje je pravio u finišu meča protiv Panatinaikosa. Francuz je prvo dodao loptu u ruke rivalu koji je uspeo da se vrati u meč, a potom i namerno promašio penal... Usledila je tehnička jer nije pogodio obruč nakon čega je Panatinaikos trojkom iz ćoška došao do velike pobede. 

Monako je nakon 19 odigranih utakmica u Evroligi osmi na tabeli sa deset pobeda i devet poraza. Naredne sedmice očekuju ih još dva duela - protiv Baskonije na domaćem terenu, a potom i gostovanje Panatinaikosu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija