• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2024

06:40

Jedna od poslednjih Dekijevih izjava! Naježićete se...(VIDEO)

Starsportphoto

Košarka

Jedna od poslednjih Dekijevih izjava! Naježićete se...(VIDEO)

Podeli vest

Čuveni srpski košarkaš i trener preminuo je juče od posledica srčanog udara.

Svetska sportska javnost zamenela je od tuge nakon vesti da je Dejan Milojević umro u 47. godini. Pozlilo mu je dok je sa svojim timom Golden Stejtom bio na večeri u jednom restoranu u Solt Lejk Sitiju, gde su "ratnici" trebali da odigraju utakmicu protiv Jute u okviru NBA lige.

Deki je odmah prebačen u bolnicu, gde je hitno i operisan, ali nažalost, nije uspeo da dobije najvažniju bitku. Njegova smrt duboko je potresla sve one koji vole i prate sport, ali i ljude iz drugih sfera javnog života.

Od popularnog Miloja oprostili su se njegovi bivši saigrači, rivali, treneri, igrači koje je trenirao, NBA i domaći asovi...

A, samo nekoliko dana pre tragičnog događaja asistent u stručnom štabu Voriorsa pričao je u podkastu "Alesto" kod Aleksandra Stojanovića i tom prilikom rekao nešto od čega će se svako naježiti.

- Ne možeš da imaš iste planove sa 20 i sa 46 godina, koliko imam sada. Ne pravim dugoročne planove uopšte. Bukvalno, godina za godinom. Želim samo da uživam u toj godini u kojoj sam i da mi ona, taj mesec, ta nedelja i taj dan prođu što bolje. Evo, radujem se današnjoj utakmici sa Detroitom i sutrašnjem viđanjem sa Darkom i sa Ivom. To su trenutno moja očekivanja od naredne nedelje - rekao je Milojević.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija