• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2024

14:20

"Tragedija! Moj igrač"! Tanjević slomljen zbog smrti Milojevića

Starsportphoto

Košarka

"Tragedija! Moj igrač"! Tanjević slomljen zbog smrti Milojevića

Podeli vest

Proslavljeni stručnjak oprostio se od legende srpske košarke.

Čuveni košarkaški stručnjak iz Crne Gore, Bogdan Tanjević (76), dirljivim rečima oprostio se od Dejana Milojevića, koji je preminuo u Solt Lejk Sitiju od posledica srčanog udara.

Popularni Boša i Milojević sarađivali su zajedno 2001. godine u podgoričkoj Budućnosti, u timu koji je osvojio duplu krunu u prvenstvu Jugoslavije.

Foto: Starsportphoto

Milojević iz perioda dok je igrao za Budućnost

 

Tanjević je na društvenoj mreži "X" ostavio bolnu poruku povodom Milojevićeve smrti.

"Koliko god je bio veliki igrač i veliki trener, bio je još više veliki čovek. Pošten i razuman, okrenut prema budućnosti svoje drage porodice... Tragedija i tuga u srcima svih koji su ga poznavali. Moj igrač 2001. godine iz Budućnosti. Slava mu", napisao je Tanjević.

Foto: EPAIMAGES

 

 

Od Milojevića su se prethodno oprostili brojni košarkaški i sportski asovi, među kojima su Duško Vujošević, Bogdan Bogdanović, Boban Marjanović, Greg Popovič, Saša Obradović, NBA liga, kao i mnogi ljudi koji su ga cenili i poštovali.

Dejan Milojević preminuo je u sredu od posledica srčanog udara. Njemu je pozlilo na večeri, hitno je prebačen u bolnicu, ali nekoliko sati kasnije stigla je tragična informacija da je izgubio bitku.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija