• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2024

23:01

"Večiti" propustili šansu! Evo kako izgleda tabela Evrolige i gde su Partizan i Zvezda!

Starsportphoto

Košarka

"Večiti" propustili šansu! Evo kako izgleda tabela Evrolige i gde su Partizan i Zvezda!

Podeli vest

Košarkaši Partizana izgubili su od Panatinaikosa u OAKA Areni 71:82 u 22. kolu Evrolige i propustili šansu da stignu da sa 12 pobeda budu na deobi šestog mesta na tabeli.

Crno-beli su tri četvrtine bili u igri za pobedu, a u poslednju deonicu se ušlo rezultatom 58:58. Domaćin je na startu poslednje deonice napravio seriju 6:0, a u poslednjih šest minuta se ušlo sa 71:62 za Panatinaikos i tada je utakmica bila prelomljena.

Ekipa Željka Obradovića sada je na 11. mestu na tabeli, sa skorom 11 pobeda i 11 poraza i 22 boda. 

S druge strane, izabranici Janisa Sferopulosa juče su mogli su u fenomenalnom ambijentu Beogradske arene da naprave korak ka top osam. Imali su idealnu priliku da dođu još bliže do pozitivnog bilansa, ali su napravili korak unazad i sada su na 12. poziciji sa učinkom od devet pobeda i 13 poraza i 18 bodova. 

Da sve bude još gore po "večite", pobedu u ovom kolu najjačeg evropskog takmičenja ostvarili su i Monako koji je deklasirao Real Madrid 98:76, kao i Valensija koja je pobedila Olimpoiju iz Milana 84:72, a te dve ekipe su direktni konkurentni Partizanu i Crvenoj zvezdi. 

Žalgiris je nešto niže, ali i Trinkijerijev tim može da pripreti, u meču u kojem su Litvanci razbili Fenerbahče 98:75 to su i potvrdili. 

Naredni duel u najjačem klupskom takmičenju Zvezdu očekuje 25. januara, protiv Albe u Berlinu, a Partizan dan kasnije sa Žalgirisom u Areni. 

Standings provided by Sofascore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija