• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2024

19:03

Nova senzacija! Vojvodina stotkom izbacila Megu!

kss.rs

Košarka

Nova senzacija! Vojvodina stotkom izbacila Megu!

Podeli vest

Košarkaši Vojvodine savladali su Megu rezultatom 100:92 u meču četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća.

Igrači tima iz Novog Sada su hrabro istrčali na teren i pokazali da se ne boje sedme ekipe u ABA ligi. Od samog starta nametnuli su svoj ritam koji protivnici nisu mogli da isprate. Najbolji pojedinac ekipe je bio Luka Ašćerić koji je već u prvoj četvrtini ubacio tri trojke.

Momak koji je u januaru potpisao za Vojvodinu, pokazao je klasu danas, sve vreme je bio skoncetrisan i svakako je glavni heroj podviga "lala" u Nišu.  

Foto: kss.rs

 

Nisu spuštali nivo igre košarkaši lidera KLS-a, a posle odigranog prvog poluvremena vodili su rezultatom 58:37. U trećoj četvrtini, Mega je konačno živnula i ovaj period je dobila sa 30:29, ali tada je već bilo jasno da je kasno za preokret.

Smanjila je Mega dodatno prednost, ipak pobeda je pripala Vojvodini. Pred sam kraj "ružičasti" su se rezulatski primakli, ali u ključnim napadima nisu bili efikasni i tako su završil svoje učešće na Kupu Radivoja Koraća.

Foto: kss.rs

 

Najefikasniji igrač u pobedničkom taboru bio je Luka Ašćerić koji je meč završio sa 22 ubačena poena, dok je Petar Rakićević zabeležio 14, a Kaningem, Džonson i Vučetić po 11.

U Megi je najrasopoloženiji bio Uroš Plavšić koji je ubacio 21 poen, a Filip Jović je dao 18. 

Košarkaši Vojvodine će u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela Partizana i Hercegovca iz Gajdobre. U drugom polufinalu se sastaju Crvena zvezda i Čačak 94.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija