• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

26.02.2024

21:40

Srbija je bolja! Džikić posle "orlova": Trud je tu, ali nije dovoljno

EPA

Košarka

Srbija je bolja! Džikić posle "orlova": Trud je tu, ali nije dovoljno

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Gruziju rezultatom 76:63 u meču drugog kola grupe G kvalfikacija za Evropsko prvenstvo 2025. godine.

Selektor Gruzije Aleksandar Džikić je realan: Srbija je trenutno bolja.

- Hvala klubovima što su dozvolili igračima da dođu na okupljanje. Ovo je drugačiji tim, imao sam priliku da upoznam igrače bolje. Ne tražim alibi, to nije moj stil. Na momente smo igrali dobro, a imali i nedostatak fokusa. Trud je tu, ali nije dovoljno ako želimo da pobedimo bolje od nas. Očigledno je, Srbija je bolja od nas. Nismo otvorili kvalifikacije kako smo planirali. Neko je rekao, da smo igrali ovako, onako, samo sam odmahnuo rukom. Imamo dva poraza, teška je situacija, nećemo odustati - rekao je Džikić i nastavio:

- Nedostajalo je kvaliteta, iskustva, kada sve to pomešate, dobijete ovo. Nije lako pratiti instrukcije u utakmicama visokog intenziteta. Neki momci u koje sam verovao nisu igrali onako kako nam je trebalo. Ne da sam ja hteo, nego nam je trebalo. Neću govoriti o imenima.

Košarkaška reprezentacija Srbije nastavlja takmičenje utakmicama protiv Danske u novembru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija