• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.P.

18.03.2024

20:50

Ivanović pred Partizan: Teško je igrati pred Grobarima (VIDEO)

Starsportphoto

Košarka

Ivanović pred Partizan: Teško je igrati pred Grobarima (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Partizana sutra dočekuju Baskoniju u okviru 30. kola Evrolige, a iskusni trener gostujuće ekipe Duško Ivanović poručuje da njegovi igrači ne smeju da podlegnu atmosferi navijača u Beogradskoj areni.

Crno-beli su trenutno na 10. mestu tabele koje donosi plej-in sa skorom 13-16, dok je tim iz Vitorije dva koraka ispred sa rezultatom od 16 pobeda i 13 poraza. 

- Partizan ima arenu u kojoj navijači čine nešto posebno i vrlo je teško igrati u tamo. Može da bude i vrlo teško, ali i vrlo lepo, jer to mora da bude inspiracija za bilo kog igrača koji je dobio priliku da igra u takvom ambijentu. Problem sa mnogim timovima je što su oni impresionirani kada dođu tamo i pomalo se izgube - izjavio je Ivanović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Baskonia (@baskonia1959)

Partizan će sutra ugostiti tim iz Španije, a samo dva dana kasnije, Real Madrid. Nema sumnje da je pred izabranicima Željka Obradovića težak posao, ali od velike prednosti im je to što će se utakmica odigrati na domaćem terenu. Poznato je da "grobari" uvek naprave odličnu atmosferu, a to je ono što najviše plaši iskusnog stučnjaka na klupi gostiju. 

- Partizan počinje vrlo dobro tamo, sa euforijoim, agresivnošću, krađom lopti, brzo igraju. Imaju dobar pokretač. Navijači su ti koji ih guraju i daju im snagu da igraju bolje. Moji igrači moraju da znaju da su ta publika i atmosfera takođe nešto što može i nama da da snagu. Ne možemo da igramo kao da smo impresionirani ili uplašeni. To je ključ ove utakmice - podvukao je Ivanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija