• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

13.04.2024

21:45

Teodosiću duša u nosu, Panter nije čovek odluke! Poznati stručnjak opleo po Zvezdi i Partizanu!

printscreen RTS

Košarka

Teodosiću duša u nosu, Panter nije čovek odluke! Poznati stručnjak opleo po Zvezdi i Partizanu!

Podeli vest

Poznati košarkaški stručnjak Vlade Đurović žestoko je iskritikovao košarkaše Crvene zvezde i Partizana nakon što su obe ekipe završile takmičenje u Evroligi.

Nekadašnji strateg je prilikom gostovanja na televiziji "Arena sport" dao svoje viđenje sezone i jednih i drugih i tom prilikom analizirao je pojedince u oba tabora. Smatra da je Partizan imao bolju sezonu u Evroligi, što i rezultati pokazuju, ali da i u njihovoj igri, baš kao u taboru Zvezde, ima mnogo nedostataka.

Posebno je naglasio skandalozan poraz crveno-belih u Istanbulu, gde su izgubili od Efesa sa čak 45 poena razlike.

- U društvu u kom se krećem, mnogo razočaravajućih komentara sam čuo i za Zvezdu i za Partizan. Više za Zvezdu. Crveno-beli su dobili 11, a izgubili 23 utakmice. Imali su fantastičnu posetu i podršku. Pri tom huku sa tribina, da toliko utakmica izgubiš kod kuće, stvarno je razočaranje. Ovaj poslednji rezultat je bio baš razočaravajući. Nisu igrali Real - Alba, prvi protiv poslednjeg. Evo Alba je od Panatinaikosa izgubila devet razlike, tako da je nedopustivo da budeš poražen 45 razlike od ekipe koja je jedva deseta - napominje Đurović.

Foto: Starsportphoto

Na udaru: Kevin Panter i Rokas Gedraitis

 

Nije ga oduševio ni Partizan, koji je do poslednjeg kola imao koliku-toliku šansu za to famozno deseto mesto.

- Partizan ima najbolje navijače, imaju korektno suđenje i toliko poraza. Došao mi je prijatelj sa Kipra, veliki navijač Partiana. Došao je da gleda Partizan - Valensija, to je neverovatna ljubav. Moramo da budemo razočarani, jer nikad se ovoliko nije pričalo o košarci. Velike pare su utrošene, a nigde rezultata - dodaje Đurović.

Foto: printscreen youtube/megasport tv

Vlade Đurović

 

Kako kaže, poražavajuće je da u Zvezdi sve zavisi od 37-godišnjeg Miloša Teodosića.

- Zvezda ima Teodosića, ali u poslednjim sekundama meča njemu je duša u nosu. Da bi on rešavao, on ne bi trebalo da igra 35 minuta, već poslednjih pet. A ko drugi da rešava? Jago, Hanga, Gedraitis... Ili Tobi, koji ima strašan šut, pa da on šutira? Kad gubiš utakmice u finišu, znači nemaš igrača odluke. To na prvu loptu mora da se kaže - poručuje bivši trener.

Nije štedeo ni kapitena Partizana Kevina Pantera.

- Ni Partizan nema igrača odluke. U Monaku se, recimo, zna da je to Majk Džejms, u Baskoniji Markus Hauard. Partizan to nema. Oni misle da je to Panter. E pa, nije Panter. Ja njemu ne verujem. Kad bih bio trener Partizana, nikad ne bih rekao da mu daju loptu da rešava. On će sve da rešava, ali koliko puta pogodi - razočaran je Đurović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija