• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

06.05.2024

15:22

Već oslabljena Mega sa igračem manje čeka Crvenu zvezdu!

Starsportphoto©

Košarka

Već oslabljena Mega sa igračem manje čeka Crvenu zvezdu!

Podeli vest

Ekipa Mege će pred revanš utakmicu polufinala ABA lige sa Crvenom zvezdom, pored od ranije odsutnih Uroša Plavšića i Lovra Gnjidića, biti bez Stefana Miljenovića.

Pehovima u ekipi Marka Baraća nikad kraja! Nakon što su Lovro Gnjidić i Uroš Plavšić skupo platili pobedu u seriji sa Cedevita Olimpijom (2:0), sada će meč za opstanak u igri morati odigrati bez prvog plejmejkera.

Sjajni Miljenović je prilikom prvog meča sa crveno-belima u hali "Pionir" nezgodno doskočio i tom prilikom povredio koleno. Odmah je bilo evidentno da se radi o težoj povredi, s obzirom na grimase mladog košarkaša i nemogućnost da se osloni na povređenu nogu.

Foto: Starsportphoto©

Stefan Miljenović u duelu sa Jagom Dos Santosom

Shodno očekivanjima, on će biti van stroja pred sutrašnji revanš u Hali sportova "Ranko Žeravica", a neće se na vreme oporaviti ni Uroš Plavšić (kosti lica) i Lovro Gnjidić (skočni zglob).

Malo ko je smatrao da Mega može da iznenadi tim sa Malog Kalemegdana, a silne povrede jako bitnih igrača im sigurno neće poboljšati već težak položaj. Uprkos tome, mladi trener najavljuje borbu do samog kraja.

- Dobrim igrama ove godine došli smo u situaciju da budemo među četiri najbolje ekipe u regionu. I pored svih izostanaka, želimo da opravdamo tu činjenicu i da uživamo boreći se do kraja. Znamo šta treba da korigujemo u odnosu na prvu utakmicu da bismo i dalje bili konkurentni. Nadam se da će publika na Novom Beogradu uživati u dobroj plej-of košarci - rekao je Barać.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija