• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

17.05.2024

09:36

Ponovo će se plesati argentinski tango na Malom Kalemegdanu!

Starsportphoto©

Košarka

Ponovo će se plesati argentinski tango na Malom Kalemegdanu!

Podeli vest

Argentinski košarkaš Luka Vildoza (28) nije zadovoljan svojim statusom u Panatinaikosu, pa je sve izvesnije da će napustiti klub i vratiti se u Crvenu zvezdu.

Prema navodima dobro obaveštenog novinara Matee Andreanija, crveno-beli i "zeleni" su već dogovorili oko transfera i preostaje samo da se povratak nekadašnjeg NBA igrača zvanično saopšti.

 

 

Vildoza je među brojnim zvučnim imenima koja su proteklog leta pojačala atinski klub, ali se nije naigrao kod Ergina Atamana.

Turski trener ga je čak jednom prilikom javno kritikovao nakon meča, pa je već tada postalo jasno da se plejmejker neće zadržavati u "Oaki".

Po svoj prilici, on će ponovo zaigrati u Beogradu, koji je, kako sam kaže, jako brzo zavoleo uz navijače Crvene zvezde i sam klub.

Foto: Starsportphoto©

Vildoza u dresu Panatinaikosa protiv Zvezde

Činio je bekovski dvojac sa Fakundom Kampacom i predstavljao "udarnu iglu" u napadu trenera Duška Ivanovića. Ovoga puta pored sebe neće imati kolegu iz reprezentacije, ali će nesumnjivo biti uparen sa još nekim zvučnim imenom.

Tokom perioda na Malom Kalemegdanu prosečo je u Evroligi beležio 12,6 poena, 2,5 skokova i 3,9 asistencija.

Vildozi predstoji fajnal-for u Berlinu od 24. do 26. maja, ali je pretpostavka da Ataman neće ozbiljno računati na njega. Kendrik Nan, Džerijan Grent i Marijus Grigonis svi imaju prednost u rotaciji u odnosu na Argentinca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Đurđev raskrinkao Đilasovu perjanicu: Stranom plaćeniku Mariniki Tepić priviđaju se plaćene ubice države!
Politika

Đurđev raskrinkao Đilasovu perjanicu: Stranom plaćeniku Mariniki Tepić priviđaju se plaćene ubice države!

Nakon što su svi njeni napadi na ličnoj i porodičnoj osnovi na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića propali, Marinika Tepić već godinama unazad pokušava da naruši ugled aktuelnog premijera Srbije Miloša Vučevića izmišljajući njegove navodne veze sa novosadskim kriminalcima. Ti napadi su delom na ličnoj osnovi, jer Vučević voljom građana vrši funkciju koju je ona htela za sebe uz pomoć stranih ambasada, a delom su nastavak kampanje kriminalizacije rukovodstva Srbije sa ciljem destabilizacije države i unošenja nemira među građanima, izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

18.06.2024

13:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Umrla Tereza Vuk u 47. godini
Kultura

Umrla Tereza Vuk u 47. godini

Za svoju poslednju knjigu "Zašto moj đavo ima krila", Vukova je bila nominovana za najbolji roman u protekloj godini. Bila je i autorka knjiga "Creepiatria" i "Columniatria", a pisala je i kolumne.

18.06.2024

09:13

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija