• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.05.2024

20:42

EKSKLUZIVNO! Otkrivamo kakve su iskaze policiji dali Naneli i Lazarević

Starsportphoto

Košarka

EKSKLUZIVNO! Otkrivamo kakve su iskaze policiji dali Naneli i Lazarević

Podeli vest

Košarkaš Partizana, Džejms Naneli (33) i igrač Crvene zvezde, Stefan Lazarević (27), dali su izjave u policiji povodom incidenta koji se dogodio u Areni.

Fizički obračun između prvotimaca večitih rivala desio se prepodne, uoči treće utakmice finalne serije ABA lige. Tom prilikom je Naneli naneo povrede glave Lazareviću, koji zbog toga nije bio sposoban da istrči na parket.

Amerikanac je nakon incidenta morao da objasni nadležnim organima šta se desilo, a u zvaničnoj izjavi je naveo da je krilni centar crveno-belih njega prvi uhvatio za vrat desnom rukom i da je želeo da ga udari levom.

Sjajni šuter je potom objasnio da je Lazareviću uspeo da skloni ruku, a da ga je onda instiktivno udario u predelu glave. Dodao je da se nakon toga okliznuo i pao, da je igrač Zvezde skočio na njega i rukom mu gurao glavu ka podu, a da je plejmejker crno-belih Džejlin Smit pokušavao da ga spreči u tome.

S druge strane, Stefan je naglasio da ga je Naneli opsovao na engleskom jeziku. Srpki košarkaš je istakao da ga je Amerikanac udario pesnicom u predelu levog oka, a da ga je onda on uhvatio za vrat i odgurnuo ga. Lazarević je takođe pomenuo da je Smit pokušao da ih razdvoji.

U jednom se igrači dva najveća srpska kluba u potpunosti slažu - da su košarkaši Crvene zvezde uleteli da ih razdvoje i da su brzo reagovali kako bi sprečili veći incident.

Ostaje sada da vidimo kako će se dalje odvijati situacija oko ovog slučaja, jer se očekuje da će svih 11 svedoka biti ispitani nakon večerašnjeg meča.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija