• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

25.05.2024

16:22

Koji ste vi bre roditelji debili, niko da vam udovolji! Bivši as Zvezde otkrio šta je Muta rekao njegovoj majci!

Starsportphoto

Košarka

Koji ste vi bre roditelji debili, niko da vam udovolji! Bivši as Zvezde otkrio šta je Muta rekao njegovoj majci!

Podeli vest

Srpski košarkaš Filip Šepa (33) gostovao je u podkastu kod nekadašnjeg centra Mileta Ilića i tom prilikom ispričao zanimljive detalje iz profesionalne karijere i saradnje sa Mutom Nikolićem, koji je za vreme njegovog mandata predvodio našu juniorsku reprezentaciju.

Bivši košarkaš Crvene zvezde bio je jedan od igrača sa najvećom minutažom u nacionalnom timu, a njegove briljantne partije sa tribina redovno su pratili roditelji, kao i njegov trener iz kluba Siniša Matić.

Ipak, imajući u vidu da je to bilo juniorsko prvenstvo i da Filip nije bio dovoljno fizički pripremljen da nekoliko dana zaredom igra po 40 minuta, njegova majka Goca bila je spremna da selektoru uputi savete o tome koliko njen naslednik treba da bude na terenu.

- To je bilo juniorsko prvenstvo i ona je tu došla da gleda sa mojim ocem i tadašnjim mojim trenerom Sinišom Matićem koji me je najbolje poznavao. On je znao da ja u kontinuitetu od deset dana osam utakmica po 40 minuta neću izdržati. Nije hteo da se meša u trenerski posao što je normalno s njegove strane, ali se u jednom trenutku izleteo pred majkom "Neće Filip izdržati ovako, bolje malo da ga odmori". Kaže majka "Idi reci". "Gde da idem Goco, jesi normalna? Kako da govorim bre, nemoj da se mešaš ništa". Ne da njoj đavo mira - započeo je Filip priču kroz smeh.

 

 

Prisetio se Šepa i kako je tekao razgovor njegove majke i selektora Nikolića.

- Dolazi ona posle utakmice, "Muto da ti kažem nešto... Filip mnogo igra, ako može malo manje?" Gleda nju Muta, verovatno šokiran, kaže "Koji ste vi bre roditelji debili! Ovaj zove da igra više, ti moliš da igra manje, pa vama niko ne može da udovolji bre". Mogu da zamislim čoveka šta mu je bilo u glavi. Verovatno mu niko nikada nije došao i rekao da dete igra manje - ispričao je Šepa.

Sa reprezentacijom do 16 godina, Filip je osvojio bronzu na Evropskom prvenstvu u Španiji 2006. godine, a u karijeri ima još i osvojen Kup Makedonije 2017. godine. Osim kluba sa Malog Kalemegdana, nastupao je za Radnički iz Kragujevca, Novi Sad, OKK Beograd, Kožuv, Karpoš Sokoli, Krajovu, Olomucko, Zemun, Bratunac i Grac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija