• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

28.05.2024

16:25

Miško hvali Jokića: Dražen je moj idol, ali Nikola je MVP!

Public

Košarka

Miško hvali Jokića: Dražen je moj idol, ali Nikola je MVP!

Podeli vest

Nikola Jokić je trostruki MVP NBA lige, zato nije teško dati odgovor na pitanje ko je za mene najbolji evropski igrač ikada, poručio je Miško Ražnatović.

Agent srpskog asa pričao je za španski ugledni list "Relevo" i dotakao se svih aktuelnih košarkaških tema, kako iz Evrolige, tako i iz najjače lige sveta.

Pre svega toga, jedan od najuspešnijih menadžera na svetu, odgovorio je na pitanje ko je za njega najbolji evropski igrač svih vremena. 

- Dražen Petrović je moj idol od detinjstva. Zbog njega sam koristio broj 4, i u mojoj mejl adresi i u imenu na društvenim mrežama. Ipak, Nikola Jokić je trostruki MVP NBA lige, a jedino su četvorica igrača u istoriji košarke bolji od njega. Zato nije teško da dam odgovor na pitanje ko je za mene najbolji evropski igrač ikada, iako priznajem da je teško porediti različite ere - rekao je Ražnatović.

 

 

Ne skriva Miško da je zabrnitut za budućnost evropske košarke, jer zbog dominacije NBA lige, na Starom kontinentu gledamo sve manje zvezda. 

- Zaljubljen sam u evropsku košarku. To je moj posao, volim Evroligu, ali mislim da ona nema svetlu budućnost. NBA ima sve više finansijskog prostora, kao i mesta u timovima, a NBA G liga, kao i univerzitetska košarka, pokazuju se puno više finansijski isplativijim za sve igrače. To, naravno, odvlači i sve više mladih igrača u Severnu Ameriku. Evropske ekipe, u isto vreme, odbijaju da daju pravu priliku nadolazećim talentima i imaju sve starije rostereStvarno ne znam ko će biti lica Evrolige za tri ili četiri godine. Jednostavno sam zabrinut oko toga. Nema sumnje da je takmičenje zanimljivo, ali Evroligi nedostaju prave zvezde kao što su bili Spanulis, Dijamantidis ili Navaro. Voleo bih da nisam u pravu, ali oko ovih stvari obično jesam - zaključio je Ražnatović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija