• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

08.06.2024

08:11

Ti si plaćenik! Potencijalni Zvezdin igrač zaratio sa legendom! (VIDEO)

profimedia

Košarka

Ti si plaćenik! Potencijalni Zvezdin igrač zaratio sa legendom! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaš Olimpijakosa Ajzea Kenan i igrač Panatinaikosa Kostas Slukas imali su sukoba za vreme drugog meča finala grčkog šampionata.

Tenzije između ova dva kluba su uvek velike, a činjenica da je Kostas Slukas godinama nosio dres Olimpijakosa dovoljan je povod za nove trzavice.

Tako je Amerikanac Ajzea Kenan, negde pred kraj utakmice, ušao u verbalni sukob sa Slukasom i provocirao ga rečima i gestikulacijama da je "plaćenik".

Između njih dvojice je sve vreme stajao Kenanov saigrač Tomas Vokap koji je pazio da situacija ne izmakne kontroli.

 

 

Slukas je ponikao u Olimpijakos i u dva navrata je nosio dres tima iz Pireja, međutim prošlo leto je prešao u Panatinaikos, što mu navijači, a izgleda i bivši saigrači nikada neće oprostiti.

Podsetimo, Ajzea Kenan se pominje kao novo pojačanje Crvene zvezde, a videćemo da li će uskoro postati član tima s Malog Kalemegdana.

Olimpijakos je ovaj  duel dobio rezultatom 92:86 i sada vode sa  2:0 u finalnoj seriji, a igra se na tri pobede.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija