• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Jelena Nedeljković

10.06.2024

15:37

Informer saznaje: Nikola Jokić igra na Olimpijskim igrama!

Reuters

Košarka

Informer saznaje: Nikola Jokić igra na Olimpijskim igrama!

Podeli vest

Košarkaš Nikola Jokić učestvovaće na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu, ekskluzivno saznaje Informer.

Prema našim informacijama, on je o ovom obavestio selektora Svetislava Pešića.

Danima je trajala saga oko toga hoće li najbolji srpski košarkaš nastupati na takmičenju u Parizu. Niko nije želeo da se izjašnjava o tome, uključujući i selektora Pešića. Jokić je iz Amerike stigao pre nekih dvadesetak dana i odmah je produžio na odmor. 

Foto: tanjug/ap

 

Prema saznanjima Informera, one je danas o tome obavestio odgovorne ljude u reprezentaciji. 

- Jokić je verovatno sve vreme imao nameru da igra, samo je želeo dovoljno da se odmori od naporne sezone u NBA ligi. Bio mu je potreban mir i otišao je sa porodicom i prijateljima. Danas je javio selektoru da je odlučio i da želi da igra - rekli su iz Jokićevog najbližeg okruženja.

Reprezentacija će se okupiti 24. juna u Staroj Pazovi i tamo će ostati do 11. jula. Za to vreme, pripremaće se za učešće na najvećoj svetskoj smotri. 

Olimpijske igre traju od 26. jula do 11. avgusta, a rivali u grupi će joj biti Amerika, Južni SUdan i pobednik kvalifikacionog turnira koji će biti odigran u Portoriku. Sa Jokićem u timu, naša reprezentacija ima šanse da osvoji zlato. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija