• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

30.06.2024

23:50

Amerikanac napustio Fener! Dorsi ponovo u crveno-belom dresu

Starsportphoto

Košarka

Amerikanac napustio Fener! Dorsi ponovo u crveno-belom dresu

Podeli vest

Američki košarkaš Tajler Dorsi zvanično je završio saradnju sa Fenerbahčeom, a samo par sati kasnije pronašao je novi klub.

Dorsi je odlučio da karijeru nastavi u Olimpijakosu, s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor. Amerikanac sa grčkim pasošem tako se vraća u redove crveno-belih, čiji je dres nosio tokom sezone 2021/22. 

Iskusni bek šuter je sa klubom iz Pireja potpisao ugovor vredan oko milion evra uz bonuse i biće veliko pojačanje za grčki klub.

 

 

Inače, samo par sati pre dogovora sa Olimpijakosom, Dorsi je okončao saradnju sa Fenerbahčeom posle jedne sezone u kojoj se i nije pokazao u očekivanom svetlu.

Naime, on je protekle sezone u Evroligi prosečno beležio 8,7 poena, 1,8 skokova i 1,2 asistencije po utakmici, što je bilo ispod njegovih mogućnosti.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija