• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

05.07.2024

07:59

Crna Goro, izvini! Petrović se oglasio odmah posle poraza i obratio utučenim komšijama!

Starsportphoto

Košarka

Crna Goro, izvini! Petrović se oglasio odmah posle poraza i obratio utučenim komšijama!

Podeli vest

Selektor košarkaša Brazila, Aco Petrović (65), uputio je izvinjenje Crnoj Gori zbog neuspeha svog tima, koji ih je skupo koštao "komšije".

Stručnjak iz Hrvatske koji sedi na klupi reprezentacije Brazila, osetio je potrebu da se izvini Crnogorcima nakon što su njegovi izabranici izgubili od Kameruna 74:77 i sprečili Crnu Goru da zaigra na Olimpijskim igrama.

Da su Petrovićevi puleni slavili, Crnogorci bi ostali u igri za plasman na prestižno takmičenje, ali se na kvalifikacionom turniru u Rigi desilo ono što je malo ko očekivao! Naime, sva tri tima imaju skor 1-1, a taj ishod je poslao "đetiće" kući.

 

Foto: Starsportphoto©

 

 

 

- Dolazim iz regiona gde mi je Crna Gora veoma blizak komšija, izvinjavam se zbog ovog rezultata koji ih izbacuje iz takmičenja -  rekao je posle meča Aco Petrović.

Veliki deo susreta Brazilci su gubili (na poluvremenu 39:56), ali je viđen nerešen rezultat na minut i 15 sekundi pre kraja. Ipak, na njihovu nesreću, trojka Džeremaje Hila u 40. minutu odlučila je pobednika. Brazil će uprkos porazu ostati prvoplasirani tim i igraće u polufinalu protiv Filipina, dok će u drugom polufinalu u subotu snage odmeriti Letonija i Kamerun.

Na kraju utakmice, kada smo izjednačili, razmišliali smo da bi produžetak za nas mogao bude veoma nezgodan, ali taj poraz od tri poena je za nas OK. Ostajemo prvi i igraćemo protiv Filipina za 48 sati. Potrebno je da mentalno zaboravimo ovaj meč, ali moramo da budemo spremni da damo poruku igračima šta moramo da uradimo ako želimo da pobedimo Filipine, a to je da igramo kao u drugom delu mečaa večeras. Moramo da igramo čvrstu odbranu - istakao je Aco Petrović


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija