• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

21.07.2024

15:03

Uhvaćen u provodu! NBA as partijao u Beogradu u društvu Džokera! (FOTO/VIDEO)

Informer/AP

Košarka

Uhvaćen u provodu! NBA as partijao u Beogradu u društvu Džokera! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Reprezentativac Japana Rui Hačimura (26) provodio se u Beogradu veče pred prijateljsku utakmicu sa Srbijom (večeras 20.00 Arena 1 premijum).

Najbolji igrač "samuraja", inače član Los Anđeles Lejkersa, nije mogao da ne iskoristi priliku i ne uživa u noćnom životu prestonice, iako živi u "gradu anđela".

Zvezda iz najjače lige sveta viđena je u eminentnom lokalu "Lafajet", ali bez saigrača iz nacionalnog tima. Očigledno je Rui upoznat sa time da je Beograd poznat po izuzetno uzbudljivom i zanimljivom noćnom životu, pa nije mogao da odoli.

Hačimura je 2019. draftovan od strane Vašington Vizardsa sa devete pozicije prve runde i vrlo brzo se pokazao kao jedan od boljih mladih igrača u NBA ligi.

Sredinom prošle sezone je dobio šansu da pomogne Lebronu Džejmsu i Lejkersima u pohodu na titulu, ali je imao nesreću da u prvoj rundi plej-ofa nalete na Nikolu Jokića i Denver Nagetse, koji su ih porazili sa 4:1 u seriji.

Hačimura nije bio u provodu sa Jokićem, ali je uhvaćen u društvu Džokera. 

Foto: informer.rs

Hačimura u Beogradu

Hačimura, inače, zajedno sa Jutom Vatanabeom predstavlja okosnicu reprezentacije Japana, koja će se na Olimpijskim igrama boriti u grupi B sa Nemačkom, Francuskom i Brazilom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Oglasio se Trampov tim! 6 milimetara delilo je od tragedije!
SAD

Oglasio se Trampov tim! 6 milimetara delilo je od tragedije!

Nedelju dana nakon što je bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predstojećim izborima Donald Tramp preživeo atentat na skupu u Pensilvaniji, njegov tim za kampanju objavio je najnovije podatke o zdravstvenom stanju Trampa.

21.07.2024

13:57

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija