• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

16.08.2024

13:51

Karmelo o Bogdanu: On je moj sin, hteo sam da slavim njegove pogotke!

EPA

Košarka

Karmelo o Bogdanu: On je moj sin, hteo sam da slavim njegove pogotke!

Podeli vest

Hteo sam da slavim njegove pogotke, ali nisam smeo da pokazujem emociju, to je moj sin, rekao je proslavljeni američki košarkaš o kapitenu reprezentacije Srbije Bogdanu Bogdanoviću.

Popularni Bogi bio je među najboljim pojedincima sa 14 poena na nezaboravnom meču polufinala Olimpijskih igara sa "drim timom", a svoje pogotke proslavljao je na isti način kao i čuveni Melo u najboljim danima.

Mnogi su taj potez beka Atlante okarakterisali kao prozivku ili provokaciju, ali je nekadašnja zvezda Denvera znala da je to znak poštovanja srpskog šutera.

Foto: EPA

Identična proslava trojke Bogdana i Karmela Entonija

- Nisam ništa rekao Bogiju. On je pogodio, uradio je tu proslavu i ja sam bio u fazonu "Okej, Bogi, vidim šta radiš, svaka čast". Poštujem sve ljude koji su zauzeli moju stranu, ali mi je samo pokazivao ljubav na taj način, on je moj sin. Zaista sam želeo da pokažem na njega i da vičem, slavim kada je pogađao, ali nisam smeo da pokazujem emociju - objasnio je Entoni gostujući na podkastu " 7 popodne u Bruklinu".

Foto: AP/Photo

Karmelo Entoni

"Drim tim" Stiva Kera uspeo je da nadoknadi dvocifreni minus i slavi u neizvesnoj završnici, a bivši reprezentativac i osvajač tri zlata Olimpijskih igara (2008, 2012. i 2016.) priznaje da je meč "orlova" i Amerikanaca najbolji kojem je ikada prisustvovao.

- To je verovatno bila najbolja utakmica na kojoj sam bio. Potpuna ludnica i neverovatni igrači na obe strane - ocenio je Karmelo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija