• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

24.08.2024

07:11

Kralj! Bogdan dao 22.000 evra za ovu uspomenu, pa izjavom oduševio svet! (VIDEO)

printscreen

Košarka

Kralj! Bogdan dao 22.000 evra za ovu uspomenu, pa izjavom oduševio svet! (VIDEO)

Podeli vest

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović (32), oduševio je planetu pošto je na aukciji pred oproštajnu utakmicu Gorana Dragića (38) kupio potpisan dres slovenačnkog asa i oduševio javnost izjavom koju je dao tom prilikom.

Čuveni Slovenac je ponudio 20.000 evra, a samo nekoliko sekundi kasnije, u aukciju se uključio i Bogdan Bogdanović.

Srbin je ponudio 22.000 evropskih novčanica i uspeo da ga osvoji, a potom je izašao na binu gde je održao kratak govor.

"Dobro veče svima, Gogi mi je uzeo zlatnu medalju u Turskoj 2017. godine, tako da mu ja sada uzimam dres. Hvala", rekao je Bogdanović. 

 

 

Izmamio je Bogdan aplauze i osmehe prisutnih, pošto se na ovaj način "osvetio" za poraz Srbije u finalu Evropskog prvenstva 2017. godine od Slovenije. Pre sedam kodina Slovenci su zavladali kontinentom posle pobede nad "orlovima" u odličnom finalu 85:93. Tada su naši rivali igrali na "turbo pogon" Dragića, koji je svih 35 poena postigao u prve tri četvrtine, što Bogi očigledno nikada neće zaboraviti.

Oproštajna utakmica Gorana Dragića igra se u subotu u 20 časova, a nastupiće i pojaviće se brojne košarkaške zvezde iz celog sveta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Srbijo, ovo ćes morati da gledaš! "Netfliks" izbacuje film o košarkašima na Olimpijskim igrama u Parizu!
Košarka

Srbijo, ovo ćes morati da gledaš! "Netfliks" izbacuje film o košarkašima na Olimpijskim igrama u Parizu!

Platforma za filmove i serije "Netfliks" najavila je novi uzbudljiv projekat koji će se fokusirati na protekle Olimpijske igre u Parizu. U saradnji s najvećim svetskim zvezdama, poznata kompanija odlučila je da dokumentarac posveti košarkaškom turniru, pružajući gledaocima jedinstveni uvid u događaje i emotivne trenutke koji su obeležili ovo prestižno takmičenje.

24.08.2024

06:40

sledeća vest

Vesti

Kokanović nije uspeo da proda zemlju Rio Tintu, pa postao "ekolog"! Dokazani licemer raskrinkan do kraja
Politika

Kokanović nije uspeo da proda zemlju Rio Tintu, pa postao "ekolog"! Dokazani licemer raskrinkan do kraja

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić otkrila je na konferenciji za medije pre oko mesec dana da je Zlatko Kokanović član udruženja "Ne damo Jadar" svojevremeno izrazio zainteresovanost za prodaju svoje zemlje preko udruženja "Centar za razvoj Jadra"! Brnabić je i večeras u specijalnom programu na informer TV govorila o fenomenu licemerja među lažnim ekolozima.

23.08.2024

23:12

TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?
Live TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?

Kandidat za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je da bi bio srećan da Elonu Masku da visok položaj u svojoj administraciji ako pobedi na izborima u novembru. Gosti "Otvorenog studija" Informer TV politički konsultant Vlada Dobrosavljević i ekonomista profesor Bojan Dimitrijević komentarisali su ovu vest, ali i analizirali šta to povezuje ova dva preduzetnika.

23.08.2024

20:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija