• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

04.09.2024

20:10

Težak ispit pred Megom! Srpski klub protiv "Ol-star" tima u Americi!

Starsportphoto©

Košarka

Težak ispit pred Megom! Srpski klub protiv "Ol-star" tima u Americi!

Podeli vest

Trener košarkaša Mege Marko Barać izjavio je danas da očekuje dobru utakmicu protiv "Ol-star" selekcije razvojne NBA lige.

Košarkaši Mege će u četvrtak u četiri sata ujutru po centralnoevropskom vremenu odigrati prvi pripremni meč na američkoj turneji protiv "Ol-star" selekcije razvojne NBA lige. 
Ovaj duel će biti odigran u Kaizer Permanent Areni u Santa Kruzu uz prenos na NBA TV.

- Ovo je prvi put da Mega nastupa na teritoriji SAD-a i to protiv profesionalaca koji imaju NBA iskustvo ili nastoje da se izbore za posao u najjačoj ligi. Prethodnih godina smo igrali protiv prestižnih koledž timova, ali ovo će sigurno biti daleko najveći izazov - rekao je Barać, preneo je zvanični sajt kluba.

Sedmorica košarkaša iz "Ol-star" tima razvojne lige imaju iskustva igranja u NBA ligi, a predvodi ih šampion iz 2022. godine sa Golden stejt Voriorsima Huan Toskano-Anderson. Trener tima je šef stručnog štaba San Dijego Klipersa Pol Hjuit.

 

 

- Očekujem dobru utakmicu i želim da naši mladi igrači pokažu hrabrost i dobru energiju. Naš glavni cilj je da oni napreduju kroz sezonu i da sledećeg leta budu potpuno drugačiji igrači. Ovo iskustvo će nam pomoći da razumemo na čemu treba da radimo kako bismo se svi razvijali u pravcu moderne košarke - dodao je trener Mege.

Košarkaši Mege će protiv iste ekipe odigrati još jedan meč i to u subotu od četiri časa.
Izabranici Marka Baraća su u dosadašnjem toku priprema ostvarili svih pet pobeda, savladali su kinesku Guanšu, OKK Beograd, Spartak, Vršac i turski Bahčešehir.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini
Kultura

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini

Danas je u Beogradu preminula Rada Đuričin, jedna od najznačajnijih jugoslovenskih i srpskih glumica i dugogodišnja članica ansambla Jugoslovenskog dramskog pozoršta, saopštilo je pozorište.

04.09.2024

13:13

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija