• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

08.09.2024

10:42

Strašna tragedija! Horor! Poginuo košarkaš, pregazio ga pijani vozač

profimedia

Košarka

Strašna tragedija! Horor! Poginuo košarkaš, pregazio ga pijani vozač

Podeli vest

Ilkan Karaman (34), bivši turski košarkaš, koji je igrao za Fenerbahče, preminuo je nakon što ga je udario automobil u Datči.

Turski mediji prenose da je Karaman otišao u Datču na ronjenje, a da je na mestu ostao mrtav kada ga je udario automobil kojim je upravljao najverovatnije pijani vozač. 

Košarkaš je navodno čekao prijatelja koji je sipao gorivo pored puta, kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i udario Karamana. Neki turski mediji prenose jezive detalje nesreće, da je bivši košarkaš bio priklješten ispod automobila.

Karaman je ponikao u omladinskoj školi TOFAŠ-a, a tokom karijere nosio je dresove Karšjake, Fennerbahčea, Bešiktaša, AManise... Bio je i član turske košarkaške reprezentacije. 

 

 

 

 

 

Pod komandom Željka Obradovića osvojio tri trofeja sa Fenerbahčeom, a 2012. godine Bruklin ga je draftovao kao 57. pika. 

"Saznali smo da je Ilkan Karaman, koji je igrao za nas od 2012. do 2014. godine poginuo. Neka mu se Bog smiluje. Izražavamo saučešće porodici, rodbini i prijateljima", poručili su iz Fenerbahčea, a od bivšeg košarkaša se opraštaju svi turski klubovi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Kraj svih pregovora! Putin pokreće "Anadir-2" protiv Amerike! Moskva čeka da Zelenski ode u Njujork, naređenje je spremno...
KATASTROFA

Kraj svih pregovora! Putin pokreće "Anadir-2" protiv Amerike! Moskva čeka da Zelenski ode u Njujork, naređenje je spremno...

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski sledeće nedelje putuje na Generalnu skupštinu Ujedinjenih nacija u Njujork, gde će se sastati sa američkim predsednikom Džozefom Bajdenom. Kako se spekuliše, cilj sastanka je dobijanje odobrenja za korišćenje NATO raketa dugog dometa protiv Rusije, što bi moglo dodatno da eskalira sukob i približi svet trećem svetskom ratu.

08.09.2024

10:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija