• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

17.09.2024

15:10

Sakramento vratio dresove iz zlatne epohe! Vraćaju se sećanja na Divca, Stojakovića... (VIDEO)

profimedia

Košarka

Sakramento vratio dresove iz zlatne epohe! Vraćaju se sećanja na Divca, Stojakovića... (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaški klub Sakramento Kings odlučio je da pred novu sezonu vrati dresove iz ranih 2000-ih.

Generacija kojoj su pripadali srpski košarkaši Vlade Divac i Peđa Stojaković, zajedno sa igračima kao što su Kris Veber, Dag Kristi, Majk Bibi, Bobi Džekson, Skot Polard, Hido Turkoglu i Džerald Valas, i dalje se smatra najuspešnijom u novijoj istoriji kalifornijske ekipe. Večne legende ostavile su dubok trag, a njihovi uspesi i dostignuća i dalje inspirišu nove generacije.

 

Kingsi su na kreativan način predstavili svoje stare-nove dresove koji će nositi u predstojećoj sezoni. Dag Kristi u svojoj garaži otkriva dres koji je nosio na početku ovog veka, oblači ga i fotografiše se u njemu. Zatim stavlja staru kasetu u televizor kako bi uživao u najzanimljivijim momentima s utakmica.

U ovoj nostalgiji mu se pridružuje i Majk Bibi, koji zajedno sa Kristijem igra basket na malom košu u dvorištu. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija