• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

05.10.2024

09:33

Ljubimac "grobara" prolazi kroz pakao! Operacija je neizbežna, čeka ga duga pauza!

Starsportphoto

Košarka

Ljubimac "grobara" prolazi kroz pakao! Operacija je neizbežna, čeka ga duga pauza!

Podeli vest

Nekadašnji igrač Partizana, Dante Egzum, koji trenutno igra za Dalas Maverikse, suočava se sa ozbiljnom povredom koja će ga udaljiti sa terena na duži period.

Kako prenosi poznati NBA insajder Šems Čaranija, Egzum će morati na operaciju zbog teške povrede zgloba na desnoj ruci, a očekuje ga duža pauza.

Nekadašnji miljenik navijača Partizana, koji je prošle godine oduševljavao igrama u beogradskom klubu, sada će morati da se suoči sa novim izazovom u NBA karijeri. Egzum je bio ključni igrač za Maverikse, doprinoseći s klupe u mnogim utakmicama, te se njegova odsutnost smatra ozbiljnim udarcem za tim.

 

 

Još uvek nije poznato koliko će utakmica Dalas Maveriksa propustiti, ali je jasno da će period oporavka biti dug. Dante Egzum, koji je bio 5. pik NBA drafta 2014. godine, iza sebe ima bogatu karijeru u NBA, gde je ranije igrao za Jutu Džez i Klivlend Kavalirse, pre nego što je prešao u Evropu, gde je nastupao za Barselonu i Partizan. Nedavno se vratio u NBA, pridruživši se Dalasu, gde su od njega očekivali mnogo u predstojećoj sezoni.

Ova povreda ne samo da je udarac za Maverikse, već i za same navijače koji su s nestrpljenjem čekali da vide Egzuma kako nastavlja svoj uspon u NBA ligi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Izrael najavljuje moćnu odmazdu! Nabhan: Evropljani su izvršili pogrom nad Jevrejima, a ne muslimani! (VIDEO)
Live TV

Izrael najavljuje moćnu odmazdu! Nabhan: Evropljani su izvršili pogrom nad Jevrejima, a ne muslimani! (VIDEO)

Dok se približava eskalacija sukoba na Bliskom istoku, narod se sve više buni. Dok je većina naroda na strani Libana, svetski lideri su na strani Izraela. Da li više iko sluša reč naroda? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su bivši ambasador Palestine u Srbiji Mohamed Nabhan, naučni savetnik, prof. dr Dragan Petrović i Srba O Filipović, analitičar.

05.10.2024

09:39

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija