• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

11.10.2024

19:06

HIT! Košarkaši Igokee na benzinskoj pumpi spremaju meč sa Zvezdom! Evo i zbog čega (FOTO)

Privatna arhiva

Košarka

HIT! Košarkaši Igokee na benzinskoj pumpi spremaju meč sa Zvezdom! Evo i zbog čega (FOTO)

Podeli vest

Autobus koji je prevozio Igokeu ka Beogradu pokvario se nepsredno pred granicu.

Sezona je tek počela, a ogroman broj utakmica polako počinje da muči sve trenere. Košarkaši Igokee tek su se u sredu vratili sa teškog gostovanja u Vurcbrugu u okviru FIBA Lige šampiona, ali vremena za odmor i pripremu nema budući da četu Nenada Stefanovića već u subotu očekuje novo gostovanje - u Beogradu.

Rival će biti aktuelni šampion ABA lige - Crvena zvezda, a Igokea je put Beograda krenula danas u prepodnevnim satima. Plan je bio da ekspedicija iz Laktaša u srpsku prestonicu stigne u večernjim časovima. Usledio bi odmor i video analiza narednog protivnika, ali...

Na putu ka Beogradu, košarkašima Igokee pokvario se autobus. Ostali su izabranici Nenada Stefanovića i kompletan stručni štab zaglavljeni na jednoj pumpi neposredno pre granice sa Srbijom. Budući da vremena za odmor nema, a da je pitanje kada će ekspedicija krenuti dalje, trener je rešio da improvizuje. 

Foto: Privatna arhiva

 

 

Naime, čekajući da kvar na aubotusu bude saniran, Nenad Stefanović i njegovi saradnici organizovali su video analizu na benzinskoj pumpi! Trener je okupio sve igrače, na sto stavio računar i pustio utakmicu Crvene zvezde i Splita, koja je odigrana u drugom kolu ABA lige. 

Košarkaši Igokee još uvek su "zaglavljeni" budući da čekaju novi prevoz, a za to vreme spremaju se za meč protiv lidera Evrolige. Ukoliko pobede… Skauting na benzinskoj pumpi mogla bi da bude stalna praksa! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Zoran Marijanović je nevin, u pitanju je organizovani zločin? Novi momenti oko ubistva pevačice isplivali na videlo! (VIDEO)
Live TV

Zoran Marijanović je nevin, u pitanju je organizovani zločin? Novi momenti oko ubistva pevačice isplivali na videlo! (VIDEO)

Zoranu Marijanoviću nastavljeno suđenje za ubistvo supruge Jelene Marijanović. Sudsko veće je pozvalo kao svedoka kumu, kao i Jeleninu tetku koja se nije pojavila u sudu. Kuma je svedočila da se sa Jelenom čula neposredno pre nego što je ubijena. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je kriminolog Dobrivoje Radovanović. Uživo u program javili su se i Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja kao i advokat Nebojša Milosavljević.

11.10.2024

13:01

Uvodi se novi zakon za kladionice i kockarnice? Evo koga će najviše pogoditi! (VIDEO)
Live TV

Uvodi se novi zakon za kladionice i kockarnice? Evo koga će najviše pogoditi! (VIDEO)

Estradne ličnosti po novom zakonu više neće moći da reklamiraju kockarnice i kladionice. Vlada Srbije svojim merama pokušava na ovaj način da smanji mogućnost zavisnosti od ove vrste zabave. Zavisnost od kockanja vrlo je opasna, a smatra se da je svaki treći tinejdžer zavisi od kockanja, a najmlađi zavisnik ima samo 7 godina. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokatica Slavka Babić i Olivera Sbutega Filipović iz Dnevne bolnice za patološko kockanje.

11.10.2024

12:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Po ovome se prepoznaje Topola!
Srbija

Po ovome se prepoznaje Topola!

Po uzoru na ostala mesta u Srbiji, čije trgove krase ogromna trodimenzionalna slova kojima je ispisano ime grada, omiljene lokacije za selfije mladih i gostiju, i Topola je dobila takav simbol!

11.10.2024

15:16

Nauka