• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2020

08:02

(VIDEO) NAVIJAČI U TRANSU! Smajli postaje ljubimac, upisao i rekord karijere!

NBA

(VIDEO) NAVIJAČI U TRANSU! Smajli postaje ljubimac, upisao i rekord karijere!

Podeli vest

Alen Smailagić je dečko o kojem priča Amerika! Jeste njegov Golden Stejt izgubio od Milvokija (107:98), ali je Srbin bio odličan

Smailagić je na terenu proveo nešto manje od 12 minuta i za to vreme je zabeležio 10 poena i četiri skoka!

Srbin je bukvalno oduševio navijače Golden Stejta... Njihov tim desetkovan je povredama, a sjajna partija našeg asa možda je i jedino pozitivno što se desilo "ratinicima". 

Hvalospevi stižu sa svih strana, a Smajli je pokazao da spreman za NBA.

Burks je sa 19 poena i sedam skokova bio najefikasniji u redovima Golden Stejta, Robinson i Li su ubacili po 15, Spelman je imao 11, a Kouli-Štajn je dodao 10 poena i 11 skokova.

Janis je predvodio Milvoki sa 30 poena i 12 skokova, a umnogome mu je pomagao Midlton koji je meč završio sa 21 ubačenim poenom. Bledšo je imao 16, a Bruk Lopez 12.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zox

pre 4 godine

Svaka čast Smajlagiću. Već je bolji i od Gudurića, Bogdanovića, Bjelice...ali nije Ražnatovićev ili Kežmanov igrač pa ga mediji ne forsiraju i ne naduvaju kao ove, a dečko je došao iz naše treće lige u NBA!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija