• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2020

10:52

MIŠKO PROGOVORIO O JOKIĆU I REPREZENTACIJI! Ražnatović: Nije se oglušio o nacionalni tim, uvek je korektan!

NBA

MIŠKO PROGOVORIO O JOKIĆU I REPREZENTACIJI! Ražnatović: Nije se oglušio o nacionalni tim, uvek je korektan!

Podeli vest

Nikola Jokić i reprezentacija Srbije su večita tema... Poznati menadžer Miško Ražnatović govorio je o svom klijentu i velikom NBA asu i njegovom igraju za "orlove"

- Ta tema je ispričana mnogo puta. Od tri velika takmičenja igrao je na dva i taj jedan put nije igrao jer je trebalo da potpiše ugovor. Ni na jedan način se nije oglušio o nacionalni tim, uvek postupa korektno. Mnogo godina unazad nismo imali kandidata za Ol star, a pitanje je i da li ćemo imati. Mislim da Jokić zaslužuje još po neki glas iz Srbije - rekao je Ražnatović tokom gostovanja na RTS-u.

Poznati menadžer govorio je i o Bobanu Marjnaoviću.

Bobi se pomirio sa time da ga treneri u NBA neće koristii na svakoj utakmici zbog taktike, zbog njegove visine, ali svaku šansu iskoristi na sjajan način. Taj stres je izašao iz njega. Kada mu daju priliku da igra on uradi najbolje što može.

(VIDEO) JOKIĆEVO ISKUPLJENJE POSLE ŠAMARA! Denver razbio Kliperse, Srbin dobio novi nadimak!

Ražnatović se osvrnuo i na Alena Smailagića.

Teško je reći za bilo koga da može uraditi poput Jokića. Ali taj dečko je jako mlad i mislim da će biti ozbiljan NBA igrač i da će biti kvalitet za nacionalni tim. Imao je jako čudan razvojni put do NBA lige.

Dejan Milojević postao je pomoćni trener reprezentacije.

- Dejan je to zaslužio, jer svake godine ima mald tim i on pleni igrom. Da ne pričamo o kakvim se to igrčima radi koji su počeli iz Mege. Od Jokića, Marjanovića, Jaramaza, Micića, ima tu šest, sedam igrača... Verovatno je i ranije zaslužio to priznanje - zaključio je Ražnatović.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija