• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2020

21:22

JOKIĆ POBEGAO NAJBLIŽIM PRATIOCIMA! Pogledajte kako izgleda treći presek glasanja za Ol-star!

NBA

JOKIĆ POBEGAO NAJBLIŽIM PRATIOCIMA! Pogledajte kako izgleda treći presek glasanja za Ol-star!

Podeli vest

NBA liga saopštila je treći presek rezultata glasova za Ol-star utakmicu na kojem je Nikola Jokić ostao na petoj poziciji sa 889.387 glasova

Na prethodnom preseku srpski košarkaša nalazi se na petom mestu sa 560 hiljada glasova, a sedam dana kasnije je uspeo da pobegne najbližim pratiocima Karlu Entoniju Taunsu, Karmelu Entoniju, Kristapsu Porzingisu, Brendonu Ingramu i Dvajtu Hauardu.

Kada je reč o bekovima na Zapadu, Luka Dončić ubedljivo vodi sa više od četiri i po miliona glasova, a prati ga Džejms Harden sa 2.934.614, kao i Demijan Lilard, Aleks Karuzo, Rasel Vestbruk, Stef Kari...

BEZOBRAZLUK! Jokić KRVARIO, a SUDIJA SE PRAVIO LUD! NE POŠTUJU SRBINA! (VIDEO)

Na Istoku najviše glasova za sada ima Janis Adetokumbo, 4.474.107, a potom slede Paskal Sijakam, Džoel Embid, Džimi Batler, Trej Jang...

Glasanje za Ol-star meč traje do 20. januara, a podsećamo da navijači imaju glavnu, ali ne i konačnu reč. Oni doprinose 50 odsto, dok ostalih 50 imaju igrači i novinari (po 25).

To je kada se radi o starterima, igrače koji će ući s klupe odabraće treneri.

Podsećamo, startnu petorku na Ol-star utakmici čine tri visoka igrača (frontcourt) i dva niska (guards).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija