• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2020

01:17

(VIDEO) SIMONS UNIŠTIO BRUKLIN! Tripl-dabl sjajnog plejmejkera Filadelfije, ni 42 poena Janga nisu dovoljna Atlanti protiv šampiona!

NBA

(VIDEO) SIMONS UNIŠTIO BRUKLIN! Tripl-dabl sjajnog plejmejkera Filadelfije, ni 42 poena Janga nisu dovoljna Atlanti protiv šampiona!

Podeli vest

Košarkaši Filadelfije pobedili su Bruklin Netse sa 117:111 u prazničnom terminu NBA lige zbog proslave dana Martina Lutera Kingsa u Americi. Sjajnu partiju pružio je plej Siksersa Ben Simons koji je ostvario tripl-dabl učinak

 

Odličan meč viđen je u "Barklajs centru" u Bruklinu gde su gosti prevođeni Benom Simonsom došli do pobede nad oslabljenim Netsima. Ponovo je van tima bio tek oporavljeni Karji Irving čije je izostanak bio i više nego primetan.

(VIDEO) U INAT SVIMA! Srbina vratili u razvojni tim, on pokidao! Mogao je i da slomi obruč!

Simons je dominirao na parketu i ubacio je 34 poena uz gotovo nestvarne procente šuta iz igre 12/14, čemu je dodao po 12 skokova i asistencija.

Imao je i pet ukradenih lopti. Najbolje ga je pratio Al Horford sa 19 poena, a Tobajas Heris je imao 15.

U Bruklinu je Spenser Dinvidi ubacio 22 poena, Karis Levert je postigao 16, a Džeret Alen je upisao dabl-dabl sa po 13 poena i skokova.

Atlanta nije uspela da savlada šampiona NBA lige Toronto Reptorse i pored sjajne partije Treja Janga koji je imao 42 poena. Kanađani su bili bolji sa 122:117.

Predvodio ih je Norman Pauel sa 27 poena, Fred Van Vlit je dodao 20, a Paskal Sijakam 18. Atlanti nije bio dovoljan ni fantatični Trej Jang koji je uz 42 poena i 11/20 iz igre (18/21 slobodna bacanja) imao i 15 asistencija i šest skokova.

Prvi meč ranijeg termina odigrali su Vašington Vizarsi i Detroit Pistonsi. Domaći su slavili sa 106:100 posle velike borbe.

Bredli bil je bio sjajan. Bek Vizardsa je postigao 29 poena. Pratio ga je Ijan Mahimi sa 21 poenom, koliko je na drugoj strani ubacio i Derik Rouz.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija