• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2020

07:52

(VIDEO) MA KAKVI "VUKOVI", JOKIĆ NASTAVIO TEROR! Srbin opet pokidao, novi dabl-dabl u pobedi Denvera!

NBA

(VIDEO) MA KAKVI "VUKOVI", JOKIĆ NASTAVIO TEROR! Srbin opet pokidao, novi dabl-dabl u pobedi Denvera!

Podeli vest

Novi dabl-dabl Nikole Jokića u pobedi Denvera na gostovanju Minesoti 107:100

Nikola Jokić je odigrao 34 minuta i zabeležio dabl-dabl sa 17 poena, 13 skokova i pet asistencija, sedam od 15 šut iz igre, nula od tri za tri.

Nagetsi su sjajno reagovali posle poraza od Indijane na svom parketu prethodne večeri i stigli do 30. pobede u sezoni. Minesota je tokom većeg dela prvog poluvremena bila u prednosti, ali je Denver pre pauze preokrenuo.

U nastavku je smo ponovo videli rezultatsku klackalicu, ali su Nagetsi u finišu treće deonice opet poveli i vođstvo nisu ispustili do kraja utakmice.

 

 

 

(VIDEO/FOTO) SRBIN UNIŠTAVAO PEJSERSE, ALI....Jokić rešetao, UBACIO 30 POENA, ali nije mogao SAM!

SAN MI JE DA IGRAM NA OLIMPIJSKIM IGRAMA, ČEKAM POZIV KSS! Kaminski spreman da zaigra za Srbiju!

 

Foto: tanjug/AP Photo/Stacy Bengs

 

 

Majkl Porter bio je najefikasniji u Denveru sa 20 poena i 14 skokova, Džeremi Grant dodao je poen manje, Vil Barton pratio je sa 18. 

Minesotu je predvodio Karl-Entoni Tauns sa 28 poena i osam skokovam a Endrju Vigins ubacio je 15 poena.

 

Nju Orleans Pelikansi pobedili su Memfis Grizlise 126:116, a Marko Gudurić nije dobio ni minut. Pelikanse je do 17. pobede u sezoni predvodio Džru Holidej sa 36 poena i 6 skokova, Brendon Ingram dodao je 25 poena, dok je 15 imao Nikolo Meli, a po 10 su ubacili Džej Džej Redik i Džoš Hart.

Najefikasniji u redovima Grizlisa bio je Dilon Bruks sa 31 poenom i 9 skokova, 19 je dodao Džastin Džekson, dok je podbacio Džej Morent sa 16 poena (5/14) uz 9 asistencija. 

Bonus video

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija