• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.01.2020

22:52

POZNATI SVI POGINULI U TRAGEDIJI! Pored Kobija, još ČETIRI OSOBE STRADALE

NBA

POZNATI SVI POGINULI U TRAGEDIJI! Pored Kobija, još ČETIRI OSOBE STRADALE

Podeli vest

Iz minuta u minut stižu stravične vesti, sem Kobija i Đijane Brajant u helikopteru su nastradali njena saigračica, otac druge devojčice i pilot

Devojčice su išle na trening u pratnji roditelja kada se desila havarija i helikopter se srušio u Kalabasasu.

POSLEDNJI KOBIJEV LET! Novi detalji: Krenuo sa ćerkom na utakmicu, evo ko je još bio u helikopteru!

Na licu mesta stradali su svi putnici, Brajant i njegova naslednica, kao i dvoje prijatelja porodice Brajanta, te pilot.

Dobro je poznato da je čuveni košarkaš helikopter često koristio kao prevozno sredstvo, a organi reda istražuju šta je dovelo do tragedije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija