• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2020

07:30

SVET ZGROŽEN! Političar kojeg je Miha hvalio iskoristio Kobijevu smrt za promociju stranke!

NBA

SVET ZGROŽEN! Političar kojeg je Miha hvalio iskoristio Kobijevu smrt za promociju stranke!

Podeli vest

Svet da je Kobi Brajant poginuo pogodila je ceo svet... Gotovo da nema poznate ličnosti iz bilo koje javne sfere da se nije oprostila od legendarnog asa. Ipak, neki nisu bili potpuno iskreni

Italijanski političar Mate Salvini, čovek kojeg je podržao naš Siniša Mihajlović napravio je veliku glupost. On se oprostio od Brajanta a onda je na poruku dodao i haštag svoje stranke.

POSLEDNJI KOBIJEV LET! Novi detalji: Krenuo sa ćerkom na utakmicu, evo ko je još bio u helikopteru!

Ovaj njegov potez naljutio je sve, a politički protivnici su skupili poene.

- Dajem mu glas i nadam se da može pobediti u Emiliji-Romanji zajedno sa Lukom Borgonzonijem. Sreli smo se pre neki dan, bio je to vrlo srdačan susret. On je moj prijatelj, znamo se dugo, još iz Milana. Dopada mi se njegova snaga, odlučnost, on je borac - rekao je Miha za lokalne medije pre nekoliko dana. 

Posle ove poruke Srbin se našao na žestokom udaru... Kako li će tek biti sada..

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija