• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2020

20:50

AMERI OTKRIVAJU! BILO JE PREOPASNO, ali pilot je i PORED MAGLE u poslednjem momentu dobio posebnu dozvolu za let!

NBA

AMERI OTKRIVAJU! BILO JE PREOPASNO, ali pilot je i PORED MAGLE u poslednjem momentu dobio posebnu dozvolu za let!

Podeli vest

Komandir policije Los Anđelesa Ivet Tjuning je rekla kako je vreme u Los Anđelesu u nedelju kada je poleteo helikopter Kobija Brajanta bilo oblačno i maglovito da su se letovi mogli obavljati samo pomoću instrumenata, a pilot helikoptera dobio je posebno dopuštenje za let

Kako prenose američke vesti, gusta magla spustila se nad Los Anđelesom tog jutra. Uslovi nisu bili najbolji za letenje, pa su helikopteri tog jutra mirovali, ali Kobijev helikopter je ipak poleteo. 

Naime, pilot je dobio posebno dopuštenje za let uprkos gustoj magli, piše Njujork tajms. Na kraju se ispostavilo, kobno dopuštenje, koje je nekoliko minuta kasnije odvelo u smrt Kobija Brajanta, njegovu ćerku Đianu i još sedmero putnika.

KOBI JE PSOVAO SUDIJU ZBOG SRBIJE! Dule Savić otkrio kako je upoznao Mambu! (FOTO)

(FOTO) TUGA DO BOLA! Ovo je POSLEDNJA KOBIJEVA PORUKA! Sat vremena pre pogibije je napisao: Familijo, kako si?

 

Ceo svet tuguje za Kobijem i pita se da li je nesreća mogla da se izbegne. Za normalan let potrebna je vidljivost od četiri kilometra, ali vidljivost je tog jutra bila preniska. Iz policije su potvrdili da su prizemljili sve svoje helikoptere u nedelju ujutro jer je bilo preopasno leteti po tim uslovima.

Foto: reuters

 

 

Ivete Tjuning, koja je ujutro nakon pada bila komandir straže, rekla je da je vreme u Los Anđelesu bilo toliko oblačno i maglovito da su se letovi mogli obavljati samo pomoću instrumenata jer je vidljivost bila slaba. Ali kontrola leta je pilotu helikoptera poslala posebno dopuštenje za let koje je poznato kao 'dozvola za let po posebnim pravilima vidljivosti.

NEVIĐEN SKANDAL BRITANACA, SVET U NEVERICI! Svi oplakivali Kobija, oni "sahranili" pogrešnog čoveka!

TRAGEDIJA! KOBIJA SU RODITELJI ODBACILI! Nisu mu došli na svadbu i oproštaj, POVREDILI SU GA NAJVIŠE NA SVETU, A SADA GA VIŠE NEMA!

 

Foto: reuters

 

 

Kasnije je objavljen snimak razgovora pilota i kontrole leta kada je pilot tražio pomoć. Iz kontrolnog tornja su mu poručili da krugi dok su tražili način da ga prizemlje. Ali, američki mediji prenose da je pilot napravio veliku grešku nekoliko trenutaka pre nesreće. On je išao prenisko, iako su ga upozoravali iz kontrolnog tornja, krenuo je prema planinskom delu i ubrzo nakon toga udario u planinu pri brzini od 300 km/h.

 

Sve vesti o tragičnoj pogibiji Kobija Brajanta ČITAJTE OVDE.
 
 
Bonus video
 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Viki

pre 4 godine

Preambiciozni ljudi stalno negde zure. Previse samouverenosti obije im se o glavu. Deca su zrtve, uzdali se u odrasle koji bas nisu bili dovoljno mudri. Toliki nasi pevaci nastradase u nesrecama, ambicija ih ubi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija