• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2020

23:08

(FOTO) PRONAĐENA TRI TELA! Potraga za žrtvama posle užasne nesreće i pada helikoptera Kobija Brajanta!

NBA

(FOTO) PRONAĐENA TRI TELA! Potraga za žrtvama posle užasne nesreće i pada helikoptera Kobija Brajanta!

Podeli vest

Posle pogibije Kobija Brajanta, njegove ćerke Điane i još sedam osoba nakon pada helikoptera sa mesta nesreće izvučena su tri tela

Međutim, kako prenose mediji  još uvek nije identifikovano o kome se radi od poginulih.

U nedelju je kod Kalabasasa pao helikopter Kobija Brajanta, poginulo je devet osoba a tri tela su pronađena. Osim Kobija Brajanta, nastradala je njegova ćerka Đijana i još sedmoro osoba. 

Među nastradalima su bejzbol trener Džon Altobeli, njegova supruga Keri i ćerka Alisa, zatim Kristina Mozer, koja je bila trener u akademiji. Pored njih, porodičnu nesreću doživele su Sara Čester i ćerka Pejton, kao i pilot Ara Zobajan.

TUGA I NEVERICA! Kobi je pre MESEC DANA POTPISAO VAŽNE PAPIRE, MAMBASITA bi postala VELIKA ZVEZDA!

TRAGEDIJA! KOBIJA SU RODITELJI ODBACILI! Nisu mu došli na svadbu i oproštaj, POVREDILI SU GA NAJVIŠE NA SVETU, A SADA GA VIŠE NEMA!

 

Foto: tanjug/ap photo

 

"Rojters" prenosi da na dan nesreće zbog loših vremenskih uslova i mraka detaljna potraga nije urodila plodom, ali jeste u ponedeljak.

Podsećanja radi, komandir policije Los Anđelesa Ivet Tjuning je rekla kako je vreme u Los Anđelesu u nedelju kada je poleteo helikopter Kobija Brajanta bilo oblačno i maglovito da su se letovi mogli obavljati samo pomoću instrumenata, a pilot helikoptera dobio je posebno dopuštenje za let

NEVIĐEN SKANDAL BRITANACA, SVET U NEVERICI! Svi oplakivali Kobija, oni "sahranili" pogrešnog čoveka!

NOVI DETALJI UŽASA! Kobijev helikopter se zabio u planinu prednjim delom! Vatrogasci zatekli stravičan prizor

 

 

Foto: tanjug/ap photo

 

Kako prenose američke vesti, gusta magla spustila se nad Los Anđelesom tog jutra. Uslovi nisu bili najbolji za letenje, pa su helikopteri tog jutra mirovali, ali Kobijev helikopter je ipak poleteo. Pilot je dobio posebno dopuštenje za let uprkos gustoj magli, piše Njujork tajms. Na kraju se ispostavilo, kobno dopuštenje, koje je nekoliko minuta kasnije odvelo u smrt Kobija Brajanta, njegovu ćerku Đianu i još sedmero putnika.

 


Sve vesti o tragičnoj pogibiji Kobija Brajanta ČITAJTE OVDE.
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija