• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2020

21:10

(FOTO/VIDEO) POTRESNI KADROVI SA MESTA NESREĆE! Pojavio se i snimak srušenog Kobijevog helikoptera!

NBA

(FOTO/VIDEO) POTRESNI KADROVI SA MESTA NESREĆE! Pojavio se i snimak srušenog Kobijevog helikoptera!

Podeli vest

Nakon dva dana od nesreće u kojoj je nastradao legendarni košarkaš Kobi Brajant, pojavio se zvanični snimak Službe za bezbednost saobraćaja Kalabasasa, mesta gde se dogodio nemili događaj

 

Služba za bezbednost saobraćaja mesta Kalabasasa, gde se srušio helikopter u kojem je bio Kobi Brajant sa ćerkom i još sedmoro ljudi objavila je snimak sa lica mesta.

DA LI JE KOBI SLUTIO DA ĆE SE NEŠTO DESITI? Otkriveno gde je Brajant odveo ćerku samo dva sata pre pogibije!

Teren na kom se helikopter srušio je prilično nepristupačan pa je službi bio otežan prilaz, ali su uspeli da do njega dođu. Dron sa kojim su snimali teren pokazuje koliko je silovit bio udar helikopter o tlo nakon pada jer se sve razbilo u delove.

Sada su i potvrđene tvrdnje zvaničnika da gotovo da nisu postojale šanse da neko preživi ovakav pad.

Pogledajte slike sa mesta nesreće:

Podsetimo, helikopter smrti krenuo je u 9:06 ujutru iz Orandž kauntija, odnosno sa heliodroma Džon Vejn. Preleteo je skoro celu širinu Los Anđeles kauntija i u 10 časova se srušio u mestu Kalabasas. Prešao je put od 10 milja.

Među žrtvama pada aviona još je deo druge porodice, bejzbol trener Džon Altobeli (56), njegova supruga Keri i kćerka Alisa, koja je trebala da igra na turniru kao i Kobijeva kćerka. Bile su saigračice u akademiji Mamba.

Foto: reuters

Poginula je i ženski košarkaški trener Kristina Mozer koja je radila u jednoj privatnoj osnovnoj školi u okrugu Orandž, mlada košarkašica Pejton i njena majka Sara Čester, kao i pilot Ara Zobajan.

Džon Altobeli iradio je kao trener 28 godina, a prošle sezone ga je američki savez bejzbolskih trenera proglasio za trenera godine.

Bonus video:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija