• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2020

21:15

(VIDEO) DRAMA U DETROITU! SRBIN UZALUD UPISAO TRIPL-DABL! Denver ispustio pobedu posle produžetka, nije pomogao ni Jokić u OL-STAR MODU!

NBA

(VIDEO) DRAMA U DETROITU! SRBIN UZALUD UPISAO TRIPL-DABL! Denver ispustio pobedu posle produžetka, nije pomogao ni Jokić u OL-STAR MODU!

Podeli vest

Košarkaši Detroit Pistonsa savladali su Denver Nagetse na svom terenu sa (30:44, 38:21, 22:24, 21:22, ) nakon produžetka i velike drame. Gostima iz Kolorada nije pomogao ni sjajni Nikola Jokić koji ostvario tripl-dabl učinak sa 39 poena, 10 skokova i 11 asistencija

 

Odličan meč viđen je ove večeri u Detroitu, ali se na kraju naš Nikola Jokić nije radovao. Iako je imao neverovatan učinak sa 39 poena (10 skokova i 9 asistencija) i "koketirao" sa tripl-dabl učinkom, njegova ekipa ispustila je pobedu.

NJENE REČI KIDAJU SRCE! Vanesa Brajant objavila sliku tagično nastradale ćerke: Gledam moju devojčicu nasmejanu i srećnu!

Nestvarna prva četvrtina za goste iz Kolorada nagovestila je da bi Nagetsi mogli da se prošetaju do pobede. Na semaforu je posle 12 minuta bio upisan rezultat 30:44. Tada su mnogi pomislili da će ovo biti još jedno veče za zaborav u Detroitu.

 

 

Međutim, već u narednoj četvrtini probudio se uspavani Andre Dramon i krenuo sa svojim standarnim dabl-dabl "pumpanjem" statistike. Od tada je počeo jako neizvestan meč. Smenjivala su se vođstva na obe strane.

Foto: Tanjug/AP

Denver je imao priliku da u poslednjem napadu dođe do pobede, ali nisu iskoristi ukazanu šansu. Na 13 sekundi do kraja i Detroit je mogao da reši pitanje pobednika, ipak, produžeci su bili suđeni.

 

 

U dodatnih pet minuta Detroit je zaigrao bolje i upisao jako bitnu pobedu u borbi za plej-of. Najbolji kod Denvera bio je naš reprezentativac sa 39 poena, dok je Barton dodao 20. Kod domaćih Dramon je bio najbolji sa 21, a Redži Džekson dodao je 20 poena.

Bonus video:

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija