• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2020

07:47

JOKIĆ PODIGAO AMERIKANCE NA NOGE! Srbin je monstrum, UNIŠTIO je nesrećni Portland, asistencija mu nedostajala za tripl-dabl! (VIDEO/FOTO)

NBA

JOKIĆ PODIGAO AMERIKANCE NA NOGE! Srbin je monstrum, UNIŠTIO je nesrećni Portland, asistencija mu nedostajala za tripl-dabl! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Još jedna monstruozna partija Nikole Jokića! Predvodio je Denver koji je deklasirao Portland Trejlblejzerse rezultatom 127:99

Srpski centar je meč završio sa 29 poena - 11/17 iz igre, 3/5 za tri, 4/4 za jedan, a imao je13 skokova i 9 asistrencija, pa malo nedostajalo da upiše 11. tripl-dabl ove sezone.

Inače, Nikola je do ove statistike došao za samo 31 minut. Trener Majk Meloun ga nije ni uvodio u poslednjoj četvrtini pošto je pitanje pobednika već bilo rešeno. 

SRBIJA MORA DA BUDE PONOSNA! Kakva dominacija: Jokić najbolji u istoriji NBA lige!

(VIDEO) IMALI SU ŠTA DA VIDE! Bogdan poslao jaku poruku svim zainteresovanim klubovima, Kingsi pobedili!

Foto: tanjug/ap photo

 

Denver je u finišu prve četvrtine napravio ozbiljnu prednost, a u drugoj su je povećali i na kraju prvog dela igre Nagetsi su bili na "+26". Do kraja utakmice Denver je išao i do "+34", a Portland ni u jednom momentu nije bio kadar bar da ublaži poraz.  

Zaustavljen je najbolji igrač Trejlblejzersa Demijan Lilard koji igra fantastično ove sezone. Sa druge strane, Nikola Jokić bio je za rivale nerešiva enigma.

Pored Nikole Jokića Džamal Marej koji nije igrao od 16. januara je imao 20 poena, Džerami Grent 17, a Vil Barton 16. U strelce su se upisali svi igrači koji su bili na parketu pa i Vlatko Čančar koji je ubacio četiri peona.

Foto: tanjug/ap photo

 

Demijan Lilard je imao samo 21 poen, Si Džej Mekolum je ubacio 20 peina, a Mario Hezonja devet.

Portland je ovako prekinuo niz od četiri pobede, prekinut je i sjajni Lilardov niz koji je poslednji put manje od 30 poena dao polovinom januara. Trejlblejzersi su i treći put ove sezone izgubili od Nagetsa.  

NBA REZULTATI

Nju Orleans - Milvoki 108:120
Hjuston - Šarlot 125:110
Denver - Portland 127:99
Los Anđeles Lejkers - San Antonio 129:102

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija