• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2020

08:03

(VIDEO) LUDILO - KINGSI SE VRATILI POSLE "-21" I SRUŠILI DETROIT! Bogdanović ubacio 15 poena, Bjelica stao na sedam!

NBA

(VIDEO) LUDILO - KINGSI SE VRATILI POSLE "-21" I SRUŠILI DETROIT! Bogdanović ubacio 15 poena, Bjelica stao na sedam!

Podeli vest

Sakramento Kingsi pobedili su Detroit 106:100, a dobar doprinos dali su i reprezentativci Srbije Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica

Bodganović je ubacio 15 poena (5/12 iz igre) uz četiri ukradene lopte, dok je Nemanja Bjelica imao sedam poena, sedam skokova i dve asistencije.

Veliki doprinos dali su Dieron Foks sa 23 poena i Badi Hild sa 19, a Detroit nije imao pravi odgovor sa druge strane, Kris Vud je bio najbolji sa 20 poena i 12 skokova.

(VIDEO) SAKRAMENTO NE ODUSTAJE! Kraljevi srušili Memfis, Bjelica odličan, Bogdan nije mogao da pogodi "bunar"!

(VIDEO/FOTO) KATASTROFA! KINGSI IMALI "+19", PA SE RASPALI! Maestralni Bjelica, Bogdan promašivao, kobna treća četvrtina!

 

Detroit je vodio posle prve četvrtine. Kingsi su očajno otvorili meč promašili prvih čak 10 od 11 šuteva i već u prvoj deonici imali -21.

U drugoj je međutim Sakramento bio bolji i uspeli su da dođu do minus jedan. U trećoj četvrtini Kingsi su serijom 17:2 napravili dvocirfeno vođstvo za veliki preokret predvođeni Bogdanovićem, Bjelicom, Barnsom i Foksom. Pokušavao je Detroit da se vrati ali Kingsi su ovog puta sačuvao prednost i na rkaju upisali trijumf. 

Takođe, duel Zajona Vilijamsona koji je ubacio 35 poena i Lebrona Džejmsa sa 34) pripao je Lejkersima koji su savladali Nju Orleans 122:114.

(VIDEO) BOGDAN JE KRALJ KALIFORNIJE! Srbi srušili Kliperse, nije pomogao ni sjajni Lenard!

(VIDEO) SVI SRBI JEDNOCIFRENI! Kingsi uspeli da ukrote "grizlije"!

 

Janis Adetokunbao je postigao 41 poen od 93 koliko je Milvoki dao u pobedi nad Šarlotom 93:85. Kristaps Porzingis imao je 38 poena i 13 asistencija i vodio je Dalas do pobede protiv Minesote 111:91.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija