• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2020

08:28

KATASTROFA! Tri nova NBA igrača IMAJU KORONAVIRUS!

NBA

KATASTROFA! Tri nova NBA igrača IMAJU KORONAVIRUS!

Podeli vest

Kako prenose američki mediji tri nova igrača iz NBA lige pozitivna su na koronavirus

Los Anđeles Lejkersi su potvrdili da su dva neimeonvana igrača njihovog tima bila pozitivna na KOVID-19, dok se oglasio i bek Boston Seltiksa, Markus Smart.

UŽAS! Prvi slučaj KORONAVIRUSA u Denveru!

(VIDEO) GRME NARODNJACI USRED AMERIKE! Evo šta AS MAJAMIJA radi u KARANTINU!



Iz Lejkersa nisu naveli o kojim igračima se radi, a Lebron Džejms je viđen u svom domu putem Instagram storija uz porodicu, tako da se može zaključiti da on nije jedan od dvojice.

Ekipa iz Los Anđelesa istakla je da su svi igrači od ovog saznanja u striktnoj samoizolaciji, a mediji su preneli da će oni u skorijoj budućnosti preventivno biti testirani.

PROPAST! Ovo će biti ŽESTOK UDARAC za Srbiju! Oni neće igrati u kvalifikacijama za OI?

NASTAVLJA SE NBA LIGA?! Poznat je i datum!



- Ljudi, budite bezbedni i Bog vas blagoslovio - napisao je Džejms na Tviteru.

Sa druge strane, Markus Smart je istakao da se nalazi u samoizolaciji.

Testirao sam se pre pet daa i rezultati su došli danas. U samoizolaciji sam još od testa, hvala Bogu. KOVID-19 moramo shvatiti sa maksimalnom dozom ozbiljnosti. Znam da je to prioritet naših zemalja i moramo da testiramo još ljudi što je pre moguće - izjavio je Smart.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija