• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.03.2020

14:55

SVI BRINEMO ZA PORODICU! Bogdanović je ovo prvi put izgovorio u životu: Uopšte ne razmišljam o košarci!

NBA

SVI BRINEMO ZA PORODICU! Bogdanović je ovo prvi put izgovorio u životu: Uopšte ne razmišljam o košarci!

Podeli vest

Naš NBA igrač Bogdan Bogdanović otvoreno je govorio o celoj situaciji sa koronavirusom

- Ovo je šokantno. Svima je neverovatno teško, ali zajedno smo u ovome. Moramo biti disciplinovani i da se trudimo da što više saznamo o novom virusu. Ovo je nova lekcija za naše društvo. Moram da se sa tim suočimo, ali i da budemo svesni širenja i snage virusa - rekao je Bogdanović.

Nastavio je u istom ritmu.

- Isto je kao i u drugim gradovima. Sve prodavnice su zatvorene, a rade samo apoteke i bolnice. Postoji još vise ograničenja u odnosu na prošlu nedelju. Ne možemo koristiti teretane, sve hale su zatvorene i moramo biti strpljivi.

Bivši košarkaš Partizana i Fenerbahčea kaže da je teško ostati u formi dok se sve ovo dešava.

- U ovim okolnostima ne vežbamo. Hale su zatvorene. Ja pokušavam da budem bolji, to je jedino što mogu da učinim. Pokušavam da održim svoje telo i da spreman dočekam ono što sledi. Najteže od svega je što ne znamo kada će se ovo sve završiti. Morate da budete spremni i da radite na tome kako biste ostali u formi - istakao je Bogdanović.

Bogdan ističe da o košarci neće razmišljati sve dok se situacija sa koronavirusom ne smiri.

- Trenutno sam fokusiran na celu ovu situaciju tj. kako iz nje izvući pozitivne stvari. Ne mislim o košarci. Ne brinem zbog toga. Postoje ljudi koji rade na tome i to je njihov posao – da planiraju raspored kada se sve ovo završi. Šta god da se desi, svi igrači moraju da budu spremni na sve. U ovoj situaciji je teško razmišljati o košarci. Svi su vise usredsređeni na brigu o svojoj porodici. Jedini način da se izborite sa ovim je da ostanete kod kuće dve ili tri nedelje ili mesec dana i da sačekate da se virus smiri - zaključio je Bogdanović.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija