• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2020

12:27

EVO TI 10.000 DOLARA, ALI POTUCI SE S KOBIJEM! Otkrivena neverovatna priča o Šeku i Brajantu!

NBA

EVO TI 10.000 DOLARA, ALI POTUCI SE S KOBIJEM! Otkrivena neverovatna priča o Šeku i Brajantu!

Podeli vest

Bivši NBA igrač Ajzea Rajder ispričao je anegdotu koja možda na pravi način oslikava rivalstvo između Šakila O'Nila i Kobija Brajanta dok su zajedno igrali u LA Lejkersima

Rajder je do dolaska u Lakerse 2000. u više navrata pokazao da je sklon ispadima i sukobima, a Šek je  odmah smislio način da ga iskoristi i isprovocira Kobija. 

KO ĆE TO DOČEKATI!? NBA liga donela ODLUKU!

(VIDEO) PRAZNIK BEZ KOBIJA! Vanesa objavila snimak koji je sve rasplakao!

 

- Kad sam došao u Lejkerse Šek mi je rekao da me u ormariću u svlačionici čeka 10.000 dolara ako se potučem s Kobijem. Bilo je to na treći dan priprema. Mislio sam da se šali, a on je nastavio: "Tamo je 10.000 u novčanicama od jednog dolara. Ako se ikad zakačiš s njim i odradiš svoje, uzmi to" - otkrio je Rajder i dodao:

- Nisam mogao da verujem. Kakvi ludaci,  pomislio sam. Ali znam da bih istog trena izleteo iz ekipe da sam stavio ruku na tog čoveka - bio je pametan i znao je sa kim ne sme da se kači Rajder. 

O'Nil i Brajant, osam godina su igrali zajedno, osvojili tri šampionska NBA prstena, ali tokom igračke karijere nikada nisu bili u dobrim odnosima. Ipak, pomirili su se po zavšetku i postali veliki prijatelji.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija