• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.05.2020

10:12

LAŽ, LAŽ, LAŽ....SVE JE SRA*E! Bura se ne stišava, Džordana brutalno napao bivši saigrač!

NBA

LAŽ, LAŽ, LAŽ....SVE JE SRA*E! Bura se ne stišava, Džordana brutalno napao bivši saigrač!

Podeli vest

Horas Grant, nekadašnji košarkaš Čikago Bulsa, prilično je besan zbog dokumentarca Majkla Džodana "Poslednji ples"


Grant i Džordan nikada nisu bili u dobrim odnosim. U dokumentarcu je rečeno kako je Grant bio jedan od izvora koji je otkrio šta se dešavalo u svlačionici Čikago Bulsa u knjizi Sema Smita – "Džordanova pravila".

- Laž, laž, laž... Ako Džordan ima problema sa mnom, hajde da to rešimo kao muškarci. Opet priča laži kako sam ja bio izvor koji je otkrio detalje u knjizi. Sem Smit i ja smo uvek bili dobri prijatelji, i dalje smo. Ali ono što se dešava u svlačionici, to nikada ne bih pričao nekome da objavi. Sem je bio novinar, rečeno je da je imao dva izvora dok je pisao knjigu. Zašto je onda Džordan samo mene okrivio? - rekao je Grant, a prenosi "ESPN".

BIO SAM KRETEN I BUDALA! Felpsu oči otvorio Majkl Džordan!

(VIDEO) DOKUMENTARAC KOJI JE PODIGAO SVET NA NOGE! Evo šta su Džordanova deca rekla o "Letećem Majklu"!

 

Nekadašnji član zlatne generacije Čikaga dodaje da kada je neko protiv Džordana, da će onda Em Džej uraditi sve kako bi ga uništio.

- Dokazao je da je kivan na mene tokom samoprozovanog dokumentarca. Kada kažete nešto o njemu, on će vas odmah iseći, pokušaće da vam uništi ličnost.

Foto: USA Today

 

Grant bez dlake na jeziku kaže da je dokumentarac sra*e.

- Mogu da kažem da je bio zabavan, ali svi mi, koji smo mu bili saigrači tokom tog perioda, znamo da je 90 odsto stvari sra*e. Kada kažem to mislim na realnost. Nije bilo baš tako, dosta stvari što je Em Džej izgovorio saigračima, mnogi su mu vraćali istom merom. Osećao je da može da dominira, ali svaki put kada bi krenuo na mene, ja bih mu uzvratio. Ali momci poput Vila Perdjua, Stiva Kera, tih mlađih momaka, bilo je srceparajuće gledati kako se odnosi prema njima. Čovek koji je lider tima da se tako ponaša... Razumem trening, morate da gurate jedni druge do limita, ali zvati ih pogrdnim imenima, za to nikada nisam bio.

Foto: USA Today

 

Grant se prisetio čuvene rečenice Džordana koji je rekao u avionu da se ne dâ hrana Grantu jer je odigrao lošu utakmicu.

- Da, istina je da je rekao: "Za njega nema hrane jer je igrao loše". Međutim, odmah sam mu odgovorio. Rekao sam mu nešto što sada ne želim da ponavljam. Svako ko me poznaje zna kakav sam i kakvo sam odrastanje imao. Niko na ovom svetu mi ne može reći da ne mogu da jedem.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija