• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2020

09:59

AMERIKANAC BEZ DLAKE NA JEZIKU! Sve je NAMEŠTENO PROTIV Jokića!

NBA

AMERIKANAC BEZ DLAKE NA JEZIKU! Sve je NAMEŠTENO PROTIV Jokića!

Podeli vest

Može li as Denvera Nikola Jokić može da bude MVP? Američki kolumnista Met Mur naveo je neke razloge koji govore da će srpski reprezentativac morati da bude dodatno bolji od najboljih kako bi bio MVP

Centar Denver Nagetsa iza sebe ima odličnu sezonu, posebno drugi deo, sa 20,2 poena, 10,2 skoka i 6,9 asistencija po utakmici. Nikola je prošle sezone bio četvrti u glasanju za MVP.

AMERI U ŠOKU, ŠTA TO RADI NIKOLA JOKIĆ? Srbina još NISMO VIDELI U OVOM IZDANJU!

AMERIKANCI, SRAM VAS BILO? Ozbiljno su se obrukali, ovo ni vi niste znali o Jokiću!

 

- Ne postoji kombinacija poena, asistencija i skokova koja će Jokiću pomoći ako Denver ne bude prvi na tabeli. Nagetsi će morati da pobede najviše utakmica u ligi. Ne samo na Zapadu, nego u celom NBA. Više od Lebronovih Lejkersa, više od Janisovih Baksa, Kavajevih Klipersa, od čega god urade Voriorsi - napisao je Mur i osvrnuo ne sa tržište u Koloradu:

Foto: AP/Photo

 

- Problem je Denverova pozicija kao NBA tržište. Jednostavno je bitnije u NBA da budete iz nekog glamuroznog mesta kao što je Los Anđeles. Nikada neće biti dovoljno "kul" da budete sjajni u Denveru i time pobedite u argumentu protiv nekog drugog igrača.

Naveo je da Denver ima bolji učinak od Jokića, a da Nikola ima nešto bolju statistiku od Entonija Dejvisa.

- Dejvis će i dalje imati veće šanse da osvoji MVP. To je realnost - sve je "namešteno" protiv Jokića - jasan je Mur.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nekonebitan

pre 2 godine

Jokicu, nije Amerika Srbija. Ovdje te svi vole i podrzavaju a ti nas izneveris. Dosao si letos ovamo kao car a sad te tamo docekase kao slugu. Karma je cudo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija