• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.06.2020

08:59

SRBIN UĆUTKAO AMERIKANCE! Ponižavali su ga, Jokić je BRUTALNO UZVRATIO UDARAC! Saigrač je potvrdio!

NBA

SRBIN UĆUTKAO AMERIKANCE! Ponižavali su ga, Jokić je BRUTALNO UZVRATIO UDARAC! Saigrač je potvrdio!

Podeli vest

Mnogi nisu verovali kada je predsednik Denvera Tim Koneli rekao da je Nikola Jokić i sjajnoj formi i da ima čak trbušnjake, ali sve je potvrdio i Džamal Marej, saigrač našeg centra

 

Jokić ima male pločice. Čudno je videti ga ovakvog kada je više atletski građen, kreće se mnogo bolje - kazao je novinarima Marej.

Naš centar je inače konstantno na udaru zbog forme i fizičke spreme, izgleda da je rešio da im začepi usta. 

Foto: USA Today

 

Pre prestanka sezone zbog pandemije koronavirusa Denver se nalazio na trećem mestu na Zapadu i spadaju među najbolje timove lige. Marej smatra kako u seriji od sedam mečeva nema boljeg tima od njih.

DA LI MOŽETE DA VERUJETE? Čuvajte se Ameri, SRPSKA MAŠINA će da melje! Predsednik Denvera otkrio jednu stvar o Jokiću!

(VIDEO) SIN NA KOGA JE SRBIJA NAJPONOSNIJA! Denever se uželeo Jokića - Džoker! Prvi centar! Budući MVP!

 

Smatra da ekipa iz Kolorada može da osvoji titulu ove sezone. Takmičarka godina u NBA prekinuta je sredinom marta zbog koronavirusa i posle nekoliko meseci odlučeno je da se sezona nastavi.

- Znamo da možemo da osvojimo titulu. Jokić i ja smo sve ovo vreme bili zajedno u Denveru. Ne mogu da dočekam da izađem na teren. Mislimo da ne postoji tim koji može da nas pobedi u sedam mečeve kada igramo našu najbolju košarku -  jasan je bio Kanađanin.

NBA liga nastaviće se krajem jula ili početkom avgusta.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija