• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2020

18:20

SRBIN ZABRINUO NAVIJAČE! Jokić bez dlake na jeziku, trener LJUT!

NBA

SRBIN ZABRINUO NAVIJAČE! Jokić bez dlake na jeziku, trener LJUT!

Podeli vest

Denver Nagetsi poraženi su od Klipersa rezultatom 124:11, a naš Nikola Jokić je doprineo sa 17 poena, sedam skokova i 13 asistencija.

Trener  Majkl Meloun je bio ljut na izabranike zbog lošeg odbrane, pogotovo u drugom poluvremenu u kojem su primili 74 poena. Centar Denver Nagetsa, prokomentarisao je poraz od Los Anđeles Klipersa.

(VIDEO) KONAČNO! OVO SE ČEKALO VIŠE OD ČETIRI MESECA! Jokić ponovo zaigrao i to KAO PLEJ!

JOKIĆ JE CAR, SVET STRAHUJE, A NJEGA KORONA NE BRINE! Ne mogu da kontrolišem i NE ŽELIM da mislim o tome!

 

- Možda smo pokazali obe strane našeg tima. Pokazali smo da možemo da igramo odbranu i da ne možemo. Ja sam zabrinut, ali nisam previše zabrinut. Mislim da je odbrana jedan od najbitnijih košarkaških segmenata, a ako u ovoj ligi ne znate da igrate odbranu onda će svako veče da vam bude dosta dugačko - izjavio je Jokić.

Foto: AP/Photo

 

Pričao je Jokić i o "hemiji" sa Majklom Porterom Džuniorom, sa kojim je sve uigraniji.

- Radimo na tome. Nemamo baš toliko vremena, ali na utakmicama pokušavamo da sarađujemo što više. To je nešto što možemo da razvijemo i mislim da se kreće u pravom smeru.

Do početka plej-ofa ostala je jedna utakmica (protiv Toronta), a Denver je ostvario više poraza (četiri) nego pobeda (tri) i neretko izgledao nedovoljno spremno.

- Mislim da svi timovi imaju probleme. Videćemo koliko dobro ćemo ih sakriti. Mislim da će biti interesantno jer mi volimo da se takmičimo. Mislim da će cela serija biti interesantna i da ćemo svi uživati u tome, uključujući i vas novinare -  zaključio je Jokić.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija