• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2020

21:20

ODLUKA JE DONETA! POZNATA SUDBINA VLADE DIVCA U SAKRAMENTU!

NBA

ODLUKA JE DONETA! POZNATA SUDBINA VLADE DIVCA U SAKRAMENTU!

Podeli vest

Naš proslavljeni košarkaš Vlade Divac će nasuprot nezadovoljstvu navijača ostati prvi čovek košarkaških operacija Sakramento Kingsa, preneli su američki mediji

Podsetimo, navijači Sakramenta su posle nove razočaravajuće sezone pokrenuli peticiju sa zahtevom za promene u rukovodstvu kluba i željom da na Divčevo mesto dođe njegov savetnik Džo Dumars, ali se po svemu sudeći to za sada neće dogoditi.

(UŽIVO) ČOLO JE SKOVAO PAKLENU TAKTIKU ZA NEMCE! Lajpcig - Atletiko Madrid, borba za polufinale Lige šampiona! (SASTAVI)

Ako je verovati američkim medijima Divac će nastaviti da radi posao, kao i trener tima Luk Volton, koji je tim preuzeo na preporuku Divca. Obojica imaju ugovor sa Kingsima do 2023. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija