• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.08.2020

19:00

TRENER POPIO OTKAZ! Slavna NBA franšiza krenula novim putem!

NBA

TRENER POPIO OTKAZ! Slavna NBA franšiza krenula novim putem!

Podeli vest

Uprava Čikago Bulsa otpustila je dosadašnjeg trenera tima Dšima Bojlena

Bojlen je član Bulsa još od 2015. godine, pošto je do 2018. godine radio kao asistent Freda Hojberga, a od 2018. godine je samostalno vodio franšizu.

"KAPETAN" VULETIĆ U DRUŠTVU NAJLEPŠE ŽENE EVROPE! Potpredsednik Partizana uživa u Crnoj Gori!

 

 

Bulsi su nedavno imenovali novog predsednika, Arturasa Karnišovasa, koji je došao iz Denver Nagetsa, a sada je povučen potez koji se i mogao očekivati, a to je otkaz Džimu Bojlenu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija