• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2020

08:15

(VIDEO/FOTO) LEBRON BRILJIRAO, ALI DŽABE! Portland šokirao Lejkerse na startu plej-ofa!

NBA

(VIDEO/FOTO) LEBRON BRILJIRAO, ALI DŽABE! Portland šokirao Lejkerse na startu plej-ofa!

Podeli vest

Košarkaši Portland Trejlblejzersa pobedili su Los Anđeles Lejkerse rezultatom 100:93 u prvoj utakmici plej-ofa.

Ni Lebron Džejms nije uspeo da pomogne "jezerdžijama. Odigrao je sjajan meč sa 23 poena 17 skokova i 16 asistencija, Entoni Dejvis je ubacio 28 poena uz 11 skokova.

Ovo mu je bio debi u doigravanju u dresu Lajkersa. Takođe, postao je prvi igrač s barem 20 koševa, 15 skokova i 15 asistencija u plej-ofu od 1965. godine.

 

 

NBA! Orlando šokirao Milvoki! Vučević IZDOMINIRAO Janisa na startu plej-ofa!

DIVAC JE OTIŠAO! Poznati naslednici legende Partizana na mestu generalnog menadžera Sakramenta!

 

Portland je vodio tokom celog meča, sve do početka poslednje četvrtine kada su Lejkersi prvi put prešli u vođstvo. Činilo se da neće biti iznenađenja, ali su Blejzersi imak imali snage, vratili su se u igru, ponovo poveli i na kraju trujumfovali.

U redovima Portlanda, Demijan Lilard je ponovo oduševio. Ubacio je 34 poena uz 5 skokova i asistencija, dok je Mekalum imao 21, a Nurkić 16 uz 15 skokova, dok je Karmelo Entoni postigao 11 uz 10 skokova.

U ostalim utakmicama Hjuston je bez Vestrbuka lakše nego što se očekivalo pobedio Oklahomu sa 123:108, uz 37 poena i 11 skokova Džejmsa ”brade” Hardena, dok je Majami kao ”gost" pobedio Indijanu sa 113:101, uz odlično izdanje Džimija Batlera, strelca 28 poena.

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija